CS:GO Ücretsiz Versiyonun Farkı Nedir?

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 25.734
W

whitewolf

Ziyaretçi
Merhaba oyun bugün ücretsiz olmuş. Ücretsiz olarak oynarsam ne kaybederim? Kapalı haritalar veya modlar olacak mı tam sürüme göre? Oyunu oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
There are two ways to upgrade your account to Prime Status; reach Rank 21 by earning XP and add an eligible phone number to your Steam account, or purchase the CS:GO Prime Status Upgrade in-game or through the Steam Store.

Ücretsiz oynayan oyuncular da para vermeden seçkin eşleşmeye dahil olabiliyor. Yani dereceli maçınızda oyunu ücretsiz oynayıp sizinle eşleşecek kişiler olacak. Önceden seçkin olmanın tek yolu 21 seviye olmak ve hesabınıza daha önce kullanılmamış bir telefon numarası bağlamaktı. Artık 75 TL vererek telefon numarası bağlamadan seçkin olmak mümkün.

You will continue to play CS:GO with other Prime Status players and receive drops and weapon cases from the same drop lists, some of which are Prime-exclusive. .

CS:GO'yu önceden satın alıp oynayanlar ile ücretsiz oynayanlar arasındaki tek fark, oyun sonrasında düşen eşyaların bazılarının seçkin durumdakilere özel olması. Şaka gibi.

Kaynak: Counter-Strike: Global Offensive - Free to Play - Counter-Strike: Global Offensive - Knowledge Base - Steam Support

Arkadaşlar ben daha önce 24 TL'ye aldım. Free'lerle beraber mi oynayacağım?
Buyrun, yenir bir hesap açtım ücretsiz versiyondayım ve 5 yıllık hesap adam parasını vermiş ama beleşcilerin içinde.
7ayJ9l.jpg

whitewolf, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı