Nasıl kanıtlayabilirim? Sadece şunu söyleyebilirim. Modemden özel port açınca çoğu şey yapılabilir.
Hocam modemi kapatıp açınca ip değişmiyormu?
Nasıl kanıtlayabilirim? Sadece şunu söyleyebilirim. Modemden özel port açınca çoğu şey yapılabilir.
Bilgili değilmişim kendi dünyamda yaşamaya devam etmeliymişim, üzüldüm açıkçasıHocam bu tarz kişilere bakmayın. Biz cevabımızı verdik. Çoğu konuda bilgili olduğunu sanıyor arkadaş.
Sana demedim hocam. Modemi standart ayarlarına döndürmeye çalışan arkadaşa dedim.Bilgili değilmişim kendi dünyamda yaşamaya devam etmeliymişim, üzüldüm açıkçasıTeşekkür ederim, iyi forumlar.
Modemi kapatıp açabilirsiniz. Kapatmasanız da sıkıntı olmaz.Hocam modemi kapatıp açınca ip değişmiyor mu?
Sana demedim hocam. Modemi standart ayarlarına döndürmeye çalışan arkadaşa dedim.
Modemi kapatıp açabilirsiniz. Kapatmasanız da sıkıntı olmaz.
Yanlış bilgilendirme sonrası hâlâ modemi kapatıp açması gerektiğini düşünüyor dostumuz. Hiçbir şey yapmana gerek yok @arenlayy1 kafan rahat olsun.Sana demedim hocam. Modemi standart ayarlarına döndürmeye çalışan arkadaşa dedim.
Modemi kapatıp açabilirsiniz. Kapatmasanız da sıkıntı olmaz.
DDoS atmıştır en fazla. Babaanneme bile öğretebilirim bunu. Lamer söz konusu. Modemini kapatıp açman gerekiyormuş demek ki. IP adresin değiştikten sonra ne o seni bulur ne sen onu. İyi forumlar.Hocam bir şey daha sormak istiyorum yine oyundayken ekran dalgalandı ve bir anda uzak sunucu iletişim aldırmayı durdurdu deyip attı bundan da şüphelendim.
O sizin internetiniz ile alakalı olabilir. Oyun üzerinden bilgisayarınıza erişmesi neredeyse imkansız. Sadece bir ihtimalle İP adresinizi bulup DDOS saldırısı yapabilir. Modeminizi kapatıp açmanız yeterli.Hocam bir şey daha sormak istiyorum yine oyundayken ekran dalgalandı ve bir anda uzak sunucu iletişim aldırmayı durdurdu deyip attı bundan da şüphelendim.
O sizin internetiniz ile alakalı olabilir. Oyun üzerinden bilgisayarınıza erişmesi neredeyse imkansız. Sadece bir ihtimalle IP adresinizi bulup DDoS saldırısı yapabilir. Modeminizi kapatıp açmanız yeterli.
O sizin internetiniz ile alakalı olabilir. Oyun üzerinden bilgisayarınıza erişmesi neredeyse imkansız. Sadece bir ihtimalle IP adresinizi bulup DDoS saldırısı yapabilir. Modeminizi kapatıp açmanız yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.