Discord üzerinden numara bulmak mümkün mü?

Ne dedi size arayan kişi.

Bana pek bir şey demedi aslında sevgilime saldırdı daha çok ben dedim özür dile şundan bitsin gitsin kızda dedi özür dileyin bitirelim bunu dedi özürü diledik çıktık uğraşmak istemedim sonra da bizi sunucudan attı yaşadığı şehri mahalleyi adını soyadını söyledi kız şok oldum.

Ne dedi size arayan kişi.

YouTube videosu vardı bakabilirsinnn.
Tamamdır cansın teşekkür ediyorum.

Bana pek bir şey demedi aslında sevgilime saldırdı daha çok ben dedim özür dile şundan bitsin gitsin kızda dedi özür dileyin bitirelim bunu dedi özürü diledik çıktık uğraşmak istemedim sonra da bizi sunucudan attı yaşadığı şehri mahalleyi adını soyadını söyledi kız şok oldum.

Tamamdır cansın teşekkür ediyorum.
Bunu yapan kızmı bide, deliricem

Bugün Discord'dan bir panelci ile kavga ettim. Bana bir sürü tehditler yağdırdı, dedi infazını vereceğim falan. Numaranı bulurum yayarım. Adresine polis gelir falan. Sizce olur mu bir şey? Şimdi de bir Suriyeli aradı beni. Yaydı mı acaba numarayı?
Discord datalarına sahip olan panelciler var. Bu dataya sahipse kayıtlı olan e-posta adresin ve telefon numarana erişebilir. Sahte ihbar ile evine poliste gönderebilir. Tabi ki asılsız olduğu için sana birşey olmaz. "Sanal zorbalık" adı altına yapıldığından suç teşkil eder. En yakın Emniyet müdürlüğü ve siber güvenlik odasına gidip şikayetçi olabilirsin. Alabileceğin önlem olarak discord etiketin ve kullanıcı adını değiştirip tartıştığın şahısı engellemek. Korkmanı gerektirecek bir durum yok sadece böyle insanlardan uzak durman gerekiyor. Tehdit, korkutma gibi bir sürü aklınca hareketlerde bulunurlar. Tehditlerine inanmadan daha fazla iletişime girme.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı