CS:GO Ultra FPS Boost yapma

Eğer yapma şansım varsa Intel uhd grapich 620 falan dene

GT 730+8RAM daha alırsanız 60 FPS'de oynarsınız.

8 GB CS için yeterli bir 8 GB almasina gerek yok simdilik ekran kartı alacak durumun yoksa ekran kartını kasadan sök monitörü anakarta tak işlemcine uygun HD grafik driverıni kur. En kötü 40 FPS alırsın. Veya internetden R7 260 GT 730.
HD 78XX bir ekran karti alabilirsin gecen sene 2. elde hepsi ayni fiyat bandında satılıyor iyi forumlar.

Benim de PC çok kötü. Grafikleri en düşüğe al. Ultra FPS Cfg'si indir. İnternetten uygula, 70-80 alırsın.
Ben de 4 GB RAM, Core 2 Duo senden çok daha kötü bilgisayarım var. 40-50 oynuyorum.
Tarihi eser olmuş ekran kartıyla 70-80 FPS alabilir mi sence ? Bilip bilmeden cevaplamayın.

İfadeler: Vio
Lowspecgamer diye bir youtube kanalı vardı fps artıyor ama oyun minecrafta dönüyor bi bak derim

Lowspecgamer diye bir YouTube kanalı vardı FPS artıyor ama oyun Minecraft'a dönüyor bir bak derim.

Lowspecgamer adlı kanalın attığı video 3-4 yıl önceydi ayrıca Valve açıkladı bu tür programlar VAC sebebi.

İfadeler: Vio
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…