GTX 660 Ti alacagım iyi bir secimmi.
Ne kadar cfg kullansamda 10 FPS ustune cıkmadı.
660 Ti iyi olur CS:GO 768P de 60 alırsın herhalde.
GTX 660 Ti alacagım iyi bir secimmi.
Ne kadar cfg kullansamda 10 FPS ustune cıkmadı.
Merhaba, bir CS:GO oyuncusuyum ama 10 FPS alıyorum. Ve bunun nedeni ekran kartımın 17 yıllık olması. Ama en azından Ultra bir şekide FPS Boost yapamaz mıyım? Grafıkler ne kadar duserse dussun FPS 50-60 fpsolsun yeter.
Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.
NVIDIA GeForce 7300se/7200gs 256 MB.
Sorunun ekran kartından oldugundan eminim ama belırttıgım gıbı bu FPS'yı bir sekılde 50 60 FPS yapamaz mıyım?
Valve onun için bir düzenleme yapmıştı. CS:GO ayarlarında olması lazım.
660 Ti iyi olur CS:GO 768P de 60 alırsın herhalde.
Bunu yapabilirsin ama böyle oynamak istiyorsan tabii.
Hocam "ulTrA fPS cFG'si" dediğiniz hiçbir şeye etki etmez ayarlardan yaptığınız oyunun ayarlarındaki değerleri en düşüğe çeker sadece.Benim de PC çok kötü. Grafikleri en düşüğe al. Ultra FPS Cfg'si indir. İnternetten uygula, 70-80 alırsın.
Ben de 4 GB RAM, Core 2 Duo senden çok daha kötü bilgisayarım var. 40-50 oynuyorum.
VAC yasağına sebep olduğunu nereden anladın acaba? Link atabilir misin?
Program sadece cfg dosyalarını değiştiriyor.
Hocam Steam bunu resmi olarak açıklamıştı 3.Parti yazılıma giriyor ve ayrıca attığınız videodan sonra oyun evrim geçirdi diyebiliriz gerek panorama güncellemesi gerek grafik ve hitbox güncellemesi yani bulunduğumuz günde işe yarıyacağını sanmıyorum.vac yasağına sebep olduğunu nereden anladın acaba? link atabilir misin?
Program sadece cfg dosyalarını değiştiriyor.
Hiago kendi sitesinde VAC ban a sebep olmayacağını söylüyor.
Hocam Steam bunu resmi olarak açıklamıştı 3.parti yazılıma giriyor ve ayrıca attığınız videodan sonra oyun evrim geçirdi diyebiliriz gerek panorama güncellemesi gerek grafik ve hitbox güncellemesi yani bulunduğumuz günde işe yarıyacağını sanmıyorum.
Dostum ekran kartı iyi değil yeni bir tane alabilirsin ya da i3'ün dahili grafiğini kullanabilirsin en azından 20 25 FPS çıkar bende i3 2120 var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.