CS:GO Ultra FPS Boost yapma

Merhaba, bir CS:GO oyuncusuyum ama 10 FPS alıyorum. Ve bunun nedeni ekran kartımın 17 yıllık olması. Ama en azından Ultra bir şekide FPS Boost yapamaz mıyım? Grafıkler ne kadar duserse dussun FPS 50-60 fpsolsun yeter.

Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.
NVIDIA GeForce 7300se/7200gs 256 MB.

Sorunun ekran kartından oldugundan eminim ama belırttıgım gıbı bu FPS'yı bir sekılde 50 60 FPS yapamaz mıyım?
Ekran kartını pc den sök. Ekran kartsız kullan. İNTEL HD GRAPHİCS daha iyidir bu karttan. Cs de çoklu cpu yu aç ve Başlatma seçeneklerine -threads 4 kodunu kullan. Ve bazı fps arttıran kodlar daha var onları da Google dan araştırıp bulabilirsin. Ama önemli olan ekran kartını söktükten sonra işlemci driver ını bulup indirmen ;)

Ben 5 sene önce ati 5450 hd 1 gb almıştım rekabetcide 80 fps aliyordum en düşük ayarlarda 100 tl ye almıştım simdi fiyatı ne olmuştur bilemem monitör çözünürlüğü 1360x768 di

Merhaba, bir CS:GO oyuncusuyum ama 10 FPS alıyorum. Ve bunun nedeni ekran kartımın 17 yıllık olması. Ama en azından Ultra bir şekide FPS Boost yapamaz mıyım? Grafıkler ne kadar duserse dussun FPS 50-60 fpsolsun yeter.

Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.

Sorunun ekran kartından oldugundan eminim ama belırttıgım gıbı bu FPS'yı bir sekılde 50 60 FPS yapamaz mıyım?

Hellian FPS arttıran cfg var denedim oluyor bir de Unlost'un var onu denemeni öneririm ama Max. 25 30 fps alırsın.

Arkadaşların dediği gibi islemcinin kendi grafik birimini dene yine oyun oynatmazsa bende ki dediğim ati 5450 hd 1 gb ekran kartını gönderirim boşta duruyor zaten işime yaramıyor yeni pc topladım en azından senin isine yarar düşük ayarda rekabetcide dust 2 de falan 80 fps veriyordu ama sende belki biraz fark oluşur bilgisayarın eski ramlerin darboğaz yapabilir fps drop yiyebilirsin ama yinede denemekte fazda var

Tm hatırlamıyorum ismini ama şey yaz YouTube CS:GO patato grafik yaz bir uygulama var yap onu FPS arttırır.

Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.

Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.

İkinci elden 300 TL gibi fiyata GT 740 al çok iş görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı