CS:GO Ultra FPS Boost yapma

Merhaba, bir CS:GO oyuncusuyum ama 10 FPS alıyorum. Ve bunun nedeni ekran kartımın 17 yıllık olması. Ama en azından Ultra bir şekide FPS Boost yapamaz mıyım? Grafıkler ne kadar duserse dussun FPS 50-60 fpsolsun yeter.

Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.
NVIDIA GeForce 7300se/7200gs 256 MB.

Sorunun ekran kartından oldugundan eminim ama belırttıgım gıbı bu FPS'yı bir sekılde 50 60 FPS yapamaz mıyım?

CS:GO islemci tabanlı oyundur bunu unutma RAM frekansların cok düşük onlari artırabilirsiniz ve islemciyi

Merhaba, bir CS:GO oyuncusuyum ama 10 FPS alıyorum. Ve bunun nedeni ekran kartımın 17 yıllık olması. Ama en azından Ultra bir şekide FPS Boost yapamaz mıyım? Grafıkler ne kadar duserse dussun FPS 50-60 fpsolsun yeter.

Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.

Sorunun ekran kartından oldugundan eminim ama belırttıgım gıbı bu FPS'yı bir sekılde 50 60 FPS yapamaz mıyım?

GT 730+8RAM daha alırsanız 60 FPS'de oynarsınız.

Ekran kartını tam bilmiyorum ama o kadar eskiyse, işlemcinizin içindeki dahili GPU birimi daha yüksek FPS verebilir.

Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.

4:3 yap biraz artar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı