M MernandoFuslera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar benim hesabım seçkinde. Unrankedda skin veya kasa düşüyor mu?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 23 Haziran 2021 #11 luthermartin dedi: Her yerde düşer. İster eldiven kasası gelsin ister MP7 fade. Arkadaşım çıkardı. Genişletmek için tıkla... Dostum sadece Prime hesaba sahip insanlara düşüyor itemlar. Unranked maçlardan XP düşmüyor biliyorsunuz değil mi? Yanlış konuşmayın lütfen. Artı 0 Eksi
luthermartin dedi: Her yerde düşer. İster eldiven kasası gelsin ister MP7 fade. Arkadaşım çıkardı. Genişletmek için tıkla... Dostum sadece Prime hesaba sahip insanlara düşüyor itemlar. Unranked maçlardan XP düşmüyor biliyorsunuz değil mi? Yanlış konuşmayın lütfen.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 23 Haziran 2021 #12 Hiroo dedi: Dostum sadece Prime hesaba sahip insanlara düşüyor itemlar. Unranked maçlardan XP düşmüyor biliyorsunuz değil mi? Yanlış konuşmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Prime? Artı 0 Eksi
Hiroo dedi: Dostum sadece Prime hesaba sahip insanlara düşüyor itemlar. Unranked maçlardan XP düşmüyor biliyorsunuz değil mi? Yanlış konuşmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Prime?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 23 Haziran 2021 #13 luthermartin dedi: Arkadaş Prime? Genişletmek için tıkla... Bu bir şey fark ettirmiyor çünkü XP kazanamadığı için kazanamaz eşya. Artı 0 Eksi
luthermartin dedi: Arkadaş Prime? Genişletmek için tıkla... Bu bir şey fark ettirmiyor çünkü XP kazanamadığı için kazanamaz eşya.
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #14 Hesap seçkin değilse düşmez. Artı 0 Eksi
Hsyn1111 Kilopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 197 23 Haziran 2021 #15 Unranked maçta level atlama, drop düşme gibi olaylar yok şansına küs Artı 0 Eksi
Herkesgibi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 1.002 Çözümler 6 23 Haziran 2021 #16 lyforeid dedi: Evet düşer. Dragon Lore bile düşme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... 3 sene falan oldu cobblestone koleksiyonu kaldırılalı. Artı 0 Eksi
lyforeid dedi: Evet düşer. Dragon Lore bile düşme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... 3 sene falan oldu cobblestone koleksiyonu kaldırılalı.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #17 Hiroo dedi: Bu bir şey fark ettirmiyor çünkü XP kazanamadığı için kazanamaz eşya. Genişletmek için tıkla... Hayır kazanabiliyor. Ben kaç kez seçkin olmayan arkadaşlarımla maç attım. Kaç tane skin ve sprey düşürdüm. Kendisi seçkinse düşüyor. Artı 0 Eksi
Hiroo dedi: Bu bir şey fark ettirmiyor çünkü XP kazanamadığı için kazanamaz eşya. Genişletmek için tıkla... Hayır kazanabiliyor. Ben kaç kez seçkin olmayan arkadaşlarımla maç attım. Kaç tane skin ve sprey düşürdüm. Kendisi seçkinse düşüyor.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #18 lyforeid dedi: Evet düşer. Dragon Lore bile düşme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Yalnızca Cobblestone oynanan Major turnuvalarını düzenlenirken düşebiliyordu. Artı 0 Eksi
lyforeid dedi: Evet düşer. Dragon Lore bile düşme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Yalnızca Cobblestone oynanan Major turnuvalarını düzenlenirken düşebiliyordu.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 23 Haziran 2021 #19 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır kazanabiliyor. Ben kaç kez seçkin olmayan arkadaşlarımla maç attım. Kaç tane skin ve sprey düşürdüm. Kendisi seçkinse düşüyor. Genişletmek için tıkla... Tamam yanlış biliyormuşum teşekkürler beni düzelttiğin için. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır kazanabiliyor. Ben kaç kez seçkin olmayan arkadaşlarımla maç attım. Kaç tane skin ve sprey düşürdüm. Kendisi seçkinse düşüyor. Genişletmek için tıkla... Tamam yanlış biliyormuşum teşekkürler beni düzelttiğin için.
Herkesgibi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 1.002 Çözümler 6 23 Haziran 2021 #20 Hiroo dedi: Bu bir şey fark ettirmiyor çünkü XP kazanamadığı için kazanamaz eşya. Genişletmek için tıkla... XP kazanabiliyorsun unranked maçtan prime isen. Artı 0 Eksi
Hiroo dedi: Bu bir şey fark ettirmiyor çünkü XP kazanamadığı için kazanamaz eşya. Genişletmek için tıkla... XP kazanabiliyorsun unranked maçtan prime isen.