Çözüldü CS:GO VAC ban alan hesapta diğer oyunlar oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
21
Benim bir hesabım var, CS:GO var içinde fakat VAC banlı. Bir de ETS 2 var. ETS 2 oynamak istiyorum ve bu hesaba giriş yapmak istiyorum. Fakat şöyle bir korkum var, şu anki aktif olarak oynadığım VAC'sız hesabım ban yer mi bu yüzden? Nasıl yapacağız yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Y
Oyun dosyaların değiştirildiyse, yasaklı program kullanıyorsan veya VAC yiyen hesapla diğer hesap aynı telefon numarasını kullanıyorsa diğer hesap da VAC yer. VAC ban yedikten sonra temiz kurulum yaptığın için ilk seçenekten yeme ihtimalin yok zaten. Telefon numarasından da VAC banı yediğin anda diğer hesap da yiyeceği için aynı anda atılıyor, o yüzden de yeme ihtimalin yok yani. Şu an telefon numaranı istediğin gibi yeni hesaplarında da kullanabilirsin.
Fakat telefon numarası birbirine bağlı olabilir.
VAC yediğin zaman bağlı olsaydı çoktan diğer hesabın da yemiş olurdu zaten. Telefon numaranı diğer hesaba VAC yedikten sonra bağladıysan etkilemez.
Oyun dosyaların değiştirildiyse, yasaklı program kullanıyorsan veya VAC yiyen hesapla diğer hesap aynı telefon numarasını kullanıyorsa diğer hesap da VAC yer. VAC ban yedikten sonra temiz kurulum yaptığın için ilk seçenekten yeme ihtimalin yok zaten. Telefon numarasından da VAC banı yediğin anda diğer hesap da yiyeceği için aynı anda atılıyor, o yüzden de yeme ihtimalin yok yani. Şu an telefon numaranı istediğin gibi yeni hesaplarında da kullanabilirsin.
Fakat telefon numarası birbirine bağlı olabilir.
VAC yediğin zaman bağlı olsaydı çoktan diğer hesabın da yemiş olurdu zaten. Telefon numaranı diğer hesaba VAC yedikten sonra bağladıysan etkilemez.

Çözüm
içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…