Çözüldü CS:GO VAC ban alan hesapta diğer oyunlar oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
21
Benim bir hesabım var, CS:GO var içinde fakat VAC banlı. Bir de ETS 2 var. ETS 2 oynamak istiyorum ve bu hesaba giriş yapmak istiyorum. Fakat şöyle bir korkum var, şu anki aktif olarak oynadığım VAC'sız hesabım ban yer mi bu yüzden? Nasıl yapacağız yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Y
Oyun dosyaların değiştirildiyse, yasaklı program kullanıyorsan veya VAC yiyen hesapla diğer hesap aynı telefon numarasını kullanıyorsa diğer hesap da VAC yer. VAC ban yedikten sonra temiz kurulum yaptığın için ilk seçenekten yeme ihtimalin yok zaten. Telefon numarasından da VAC banı yediğin anda diğer hesap da yiyeceği için aynı anda atılıyor, o yüzden de yeme ihtimalin yok yani. Şu an telefon numaranı istediğin gibi yeni hesaplarında da kullanabilirsin.
Fakat telefon numarası birbirine bağlı olabilir.
VAC yediğin zaman bağlı olsaydı çoktan diğer hesabın da yemiş olurdu zaten. Telefon numaranı diğer hesaba VAC yedikten sonra bağladıysan etkilemez.
1584140229442.png
VAC yeme nedenine bağlı. Oyun dosyaların değiştirilmediyse ve aynı telefon numarasını kullanmıyorsan VAC'sız hesabını etkilemez. Program yüzünden yediysen de ben olsam temiz kurulum yapmadan rahat edemezdim. :D

Soruyu tam anlamadım. Eğer ETS 2 oyunundan ban yemekten korkuyorsan neden korkuyorsun ki ban yemen için bir sebep yok. Sen o banı CS GO için yemişsin. Bizim arkadaş da VAC yemişti ama diğer oyunlara girebiliyordu. Ayrıca CS maçımda takıma TF2 banı yemiş birisi denk gelmişti gibi hatırlıyorum. Fakat eğer CS GO'dan banlandığınız için başka hesaba geçip ordan CS alırsanız sistem sizin ban yiyen kişi olduğunuzu fark ederse otomatik ban atıyor bizim arkadaş öyle ban yemişti

Hayır mümkün değil. VAC anti hile sistemi CS:GO'yu etkileyen bir hile yazılımı sayesinde hesabınızı banlıyor, VAC sisteminin tetiklenmesi için CS:GO'nun açık olması gerekli ve VAC sistemi tarafından kara listeye alınmış bir programı CS:GO açık iken çalıştırdığınızda hesabınız VAC yasaklaması alır. Diğer oyunlarınızı veya yeni açtığınız bir CS:GO hesabında kara listeye alınmış bir hile yazılımı çalıştırıp kullanmaya çalışmadığınız sürece hiç bir şey olmaz.

VAC yeme nedenine bağlı. Oyun dosyaların değiştirilmediyse ve aynı telefon numarasını kullanmıyorsan VAC'sız hesabını etkilemez. Program yüzünden yediysen de ben olsam temiz kurulum yapmadan rahat edemezdim. :D
3-4 kere temiz kurulum yaptım 1 yılda soru şu vaclı bir hesapta yeniden oturum açarsak diğer hesabımızda ki csgo vac yermi

3-4 kere temiz kurulum yaptım 1 yılda soru şu vaclı bir hesapta yeniden oturum açarsak diğer hesabımızda ki csgo vac yermi
Hızlı cevap almanız için ben cevap vereyim, hayır yemezsiniz. Aynı soruyu reddit platformunda bir valve çalışanına soruldu ve oda hayır cevabını vermişti, ayrıca arkadaşlarımda da böyle bir sorun görmedim. Kısaca yemezsiniz.

Hayır. Oturum açmayla alakası yok bu banların. İstediğin hesapta oturum açabilirsin şu an. Diğerini hiçbir şekilde etkilemez.
fakat telefon numarası birbirine bağlı olabilir
Hızlı cevap almanız için ben cevap vereyim, hayır yemezsiniz. Aynı soruyu reddit platformunda bir valve çalışanına soruldu ve oda hayır cevabını vermişti, ayrıca arkadaşlarımda da böyle bir sorun görmedim. Kısaca yemezsiniz.
fakat telefon numarası birbirine bağlı olabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı