CS:GO VAC ban attı

1'den fazla hesabım yok. Geçmişte olan 1,2 arkadaşımın ban yediğini biliyorum hatta 1 maç ta hile açtıklarını söylediler o maçtan sonra rankım bayağı bir düştü 1 veya 2 kere global e çıktım. Ben hile açmadığım konusun da kesinlikle eminim.

Bu arada VAC yasaklanmasi oldugundan emin miyiz? Dogru hesaba baktiysam su an oyun yasaklanmasi almis görünüyorsunuz.
O halde overwatch yemis. Cunku hatirladigim kadariyla overwatch yiyince bir muddet sonra profilde VAC yasaklamasi yaziyor.

Dostum öylese bana mantıklı bir şey söylemelisin. Dışarıdan bu duruma baktığın zaman ne anlar insan ? Bir sürü mamili nickli steam profili var, en az 10 tane mamili adlı ve adını Muhammed yazan bir çok kullanıcı var. Tesadüf desen böylesi tesadüften öte bir şey olur. Toplam arkadaş sayısının içinde her 6 kişiden 1 tanesinin VAC ban yiyenlere ne demeli ? Hani arkadaş listene bakınca senin öyle her önüne geleni ekleyen birisine benzemediğini anlatıyor gibi. Toplamda 61 kişi var arkadaş listende. Bilemiyorum yine de önyargı gibi olmasın. Hile değilsen eğer gerçekten o zaman Steam desteğe bir şekilde iletişime geçmen gerek bu konu hakkında.

Hocam şimdi tek tek arkadaşlarıma baktım 5 ya da 6 kişi VAC almış bilmem kaç gün önce. Ve ayrıca CS:GO ücretsiz olunca illaki hile açan arkadaşım olmuştur onu kabul ediyorum ve yine de söylüyorum başka bir hesabım yok isim benzerliği olması bence çok normal milyon tane Muhammed var ülke de 10 ya da 20 tanesi mamili yapması anormal değil. Hile açmış olsam neden kendimi bura da paralıyayım. Steam'e dün yazdım. 1 kere tek cevap verdiler.

VAC bani direk hileye bağlamayın. Adam hileden yediyse yazmazdı. Arkada veya oyunun dengesini ilerleyişini bozan bir şey bile VAC atar.

Alakası yok, iletişimini düzelt ilk başta. Sonra da VAC'ın açılımının "Valve anti cheat" olduğunu öğren. Ayrıca adam Overwatch banı yemiş, konuyu okumadan fikrini belirtme.

Bende dün maçlarına baktım 2020 ve 2021 de çok fazla 50 üstü vuruğu maç var.

Ben de hile açtım VAC ban yedim ve hile açmadığımı söyledim. Çoğu VAC ban yiyenlerin söylediği yalandır. Ben yeni hesaba geçtim sizde geçin hesabı açmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…