Hocam o mesajda birine cevap vermiştim. Mesaj silinmiş çünkü arkadaş sanırım ceza aldı. Size demedim yani yanlış anlamayın. Arkadaş sinirini sizden çıkartmaya çalışıyordu resmen.
Kardeşinle aynı odada oynuyorsunuz galiba. Ve tahminen bazen ortak kullanıyorsunuzdur. Bence kardeşinize hile kullandıysan söyle kızmıyacağım sadece destekle uğraşmak istemiyorum boş yere kendimizi üzmeyelim de. Başka türlü konuşursan inkar edebilir çünkü. Eğer yapmadım dediyse sende yapmadıysan her gün iki üstteki arkadaşın dediği gibi mail yollarsın. Belki açılır.
Kardeşim de yanım da sordum biz hiçbir zaman hile açmadık dedi onun da az buçuk envanteri var. Açmış olsaydı söylerdi yaşça olarak küçük değil sonuçta. Mail atmaktan başka seçeneğim yok.
Yalan söylüyor olamam;
VAC ban yediyseniz, CS:GO oyununa bir hile enjekte etmiş olmalısınız ve sistem de bu hileyi algılamış olmalıdır. Başka o veya bu sebepten, VAC ban yenemez. Ama eminim siz hile kullanmamışsınızdır; isterseniz bir kuzeninize sorun. O bu konu hakkında bir şeyler biliyor olabilir. İyi sosyaller arkadaşlar.
Bu kısımda kafam karıştı. Kardeşinizle birlikte giriyorsunuz. Kardeşiniz niye hesapları değişmek istiyor ne uyarısı alıyormuşsunuz ki? Acaba kardeşiniz hile açmış olabilir mi sizden habersiz? (sizin hesabınızı kendi bilgisayarına girdiyse ve o bilgisayarda hile varsa ya da sizin hesabınızla hile kullanıldıysa?)
Ayrıca hesabı açtığınız tarihten itibaren herhangi bir maçta tespit edilmiş bir hileden ötürü ban yemiş olabilirsiniz. Hesapta 1 kere bile hile açtıysanız geriye dönük bir ban atılmış olabilir. (legit takılan ancak yakayı ele vermiş fosil bir hilecinin geçmiş kayıtlarından kancaya takılmış olabilirsiniz)
Hesapları değiştirelim demesinin sebebi yüksek kill aldığım da karşı taraf sürekli şikayet ediyordu o nedenle değiştirelim diyordu. Beraber maç attığım arkadaşlar ın hile açtığını biliyorum belki 1 sene olmuştur tespit edildikten sonra rankım bayağı bir düştü.
Overwatch ise o maçtaki VAC inceleme raporunuza bakıp bilgisayarda şüpheli bir şey var mı diye kontrol ederler. Temiz çıkınca özür dilemeli mesajla banınız kaldırılır.
Hatalı VAC ban yeme ihtimali milyonu bırak milyarda bir bile olabilir. Bu "haksız yere ban yedim" diyen kişilerin çoğu ya aktif olarak ya da önceden hile kullanmış oluyor.
CS:GO, oyun dünyasındaki en büyük pazara sahip ve envanteri milyon dolarlar eden insanlar var. Güvenli bir şekilde istediğinizi alabilir/satabilirsiniz. Hile kullanmadığınız veya oyunda sıkıntı yaratmadığınız (bug/oyunbozanlık vs.) sürece ban yemezsiniz.