CS:GO VAC ban attı

Konuyu okumaya üşeniyorsunuz değil mi? VAC ban yememiş, ayrıca üslubuna dikkat et. Overwatch banı yemiş, boş boş millete saldırmaya hakkın yok.

İnsanlar anlamayınca ben de biraz sinirlendim kusura bakmayın.

Oyuna girince herhangi bir yerde bildirim yok mu?

En üstte VAC ( Valve anti hile ) yazıyor. Steam bildirimin de ise CS:GO oyunundan Overwatch ile kalıcı olarak yasaklandınız yazıyor.

VAC sebepsiz banlamaz ya bilgisayarındaki virüs hile etkisi yaratıyor ya da hile kullandın açık konuş kimse yadırgamaz sanal ortam burası.

Açık konuşuyorum hile açmadım.
 
Konunun başında VAC ban attı diyor şimdi de Overwatch ban diyor :D daha konu açmayı bilmiyor arkadaş.

Oyun da VAC yazıyor Steam bildirimin de ise Overwatch ile kalıcı olarak yasaklandınız yazıyor. Bir hatamı var yazılarım da?

Ben yadırgarım. Bunlar yüzünden sinir krizi geçiriyor. İnsanların oyun zevkini bozuyor.

Ve bu zamana kadar 100 bin kere PC'ye virüs girmiştir hiçbir zaman da VAC ban yemedim.

Sen gerçekten rahatsızsın. Umarım yaşadığım şey başına gelmez.

Hocam nasıl VAC yasağı alabiliyorsunuz? Yani olan hileler bile atmıyor diye biliyorum.

Gerçekten hiçbir bilgim yok.
 
Kardeşinle aynı odada oynuyorsunuz galiba. Ve tahminen bazen ortak kullanıyorsunuzdur. Bence kardeşinize hile kullandıysan söyle kızmıyacağım sadece destekle uğraşmak istemiyorum boş yere kendimizi üzmeyelim de. Başka türlü konuşursan inkar edebilir çünkü. Eğer yapmadım dediyse sende yapmadıysan her gün iki üstteki arkadaşın dediği gibi mail yollarsın. Belki açılır.

Kardeşim de yanım da sordum biz hiçbir zaman hile açmadık dedi onun da az buçuk envanteri var. Açmış olsaydı söylerdi yaşça olarak küçük değil sonuçta. Mail atmaktan başka seçeneğim yok.

Merhaba, öncelikle yaşım 27.

Yalan söylüyor olamam;
VAC ban yediyseniz, CS:GO oyununa bir hile enjekte etmiş olmalısınız ve sistem de bu hileyi algılamış olmalıdır. Başka o veya bu sebepten, VAC ban yenemez. Ama eminim siz hile kullanmamışsınızdır; isterseniz bir kuzeninize sorun. O bu konu hakkında bir şeyler biliyor olabilir. İyi sosyaller arkadaşlar.

Evet mecburen eve gelen herkesi sorgulamak zorundayım.

Konudaki tüm mesajlarınızı okudum.

Bu kısımda kafam karıştı. Kardeşinizle birlikte giriyorsunuz. Kardeşiniz niye hesapları değişmek istiyor ne uyarısı alıyormuşsunuz ki? Acaba kardeşiniz hile açmış olabilir mi sizden habersiz? (sizin hesabınızı kendi bilgisayarına girdiyse ve o bilgisayarda hile varsa ya da sizin hesabınızla hile kullanıldıysa?)

Ayrıca hesabı açtığınız tarihten itibaren herhangi bir maçta tespit edilmiş bir hileden ötürü ban yemiş olabilirsiniz. Hesapta 1 kere bile hile açtıysanız geriye dönük bir ban atılmış olabilir. (legit takılan ancak yakayı ele vermiş fosil bir hilecinin geçmiş kayıtlarından kancaya takılmış olabilirsiniz)

Hesapları değiştirelim demesinin sebebi yüksek kill aldığım da karşı taraf sürekli şikayet ediyordu o nedenle değiştirelim diyordu. Beraber maç attığım arkadaşlar ın hile açtığını biliyorum belki 1 sene olmuştur tespit edildikten sonra rankım bayağı bir düştü.

Overwatch ise o maçtaki VAC inceleme raporunuza bakıp bilgisayarda şüpheli bir şey var mı diye kontrol ederler. Temiz çıkınca özür dilemeli mesajla banınız kaldırılır.

Zamanın da çok Torrent korsan oyun indirdim.
 
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    496,8 KB · Görüntüleme: 93
Gerçekten böyle oluyor mu? Haksız yere VAC yasağı varsa neden değerli eşyalara para verelim?
Hatalı VAC ban yeme ihtimali milyonu bırak milyarda bir bile olabilir. Bu "haksız yere ban yedim" diyen kişilerin çoğu ya aktif olarak ya da önceden hile kullanmış oluyor.

CS:GO, oyun dünyasındaki en büyük pazara sahip ve envanteri milyon dolarlar eden insanlar var. Güvenli bir şekilde istediğinizi alabilir/satabilirsiniz. Hile kullanmadığınız veya oyunda sıkıntı yaratmadığınız (bug/oyunbozanlık vs.) sürece ban yemezsiniz.
 

Geri
Yukarı