VAC bandan değilde kickden bahsediyorsun galiba. O vac ban olmuyor. Kendinizi yanlış ifade ederseniz böyle şeylerle karşılaşabilrsiniz. Sen oyundan vac tarafından kicklenmişsin ama arkadaş banlanmış,aynı durumda değilsiniz.
Hiç boşuna Valve'yi savunmayın ben ban atmasın demiyorum ama ben gezginlerden indirdiğim programla hile yapabiliyorsam Valve'de sorun vardır. Bide sanki her oyunda hile kullanıyorum csde de kullanmışım ban yemişim buna itiraz ediyomuşum gibi davranmayın. Sanırım siz kaybettiğinizde veya karşısı sizden iyi oynayınca "Karşıda vol hek var kanka " diyenlerdensiniz. Sanki hile kullananları ben temsil ediyormuşum gibi bana niye nefret kusuyorsunuz anlamıyorum. Size o güzel oyunculukla nova 1 de başarılar. Ben o sırada smürf den kartala zorlayım.
Bu sözlerin gerçekten çok saçma. Sen hile yapıp oyunun içine edince sana "Aman kardeşim çok iyi yapmışsın" mı diyeceğimizi düşündün? Bir de gelmiş buraya "gezginlerden indirdiğim programla hile yapabiliyorsam Valve'de sorun vardır." diye pişkin pişkin cevap veriyorsun. @Myth Gatherer arkadaşın dediği gibi, hile kullanıp Valve'a suç atmak nasıl bir mantıktır? Evinizin kapısı çelik olmadığı için içeri giren hırsıza hata bizde, kapımız tahta mı dersin? Resmen oyunu oynamakla değil hile indirip oyunu test etmekle meşgulsün. Sonra da "Size o güzel oyunculukla nova 1 de başarılar" diyorsun. Sen o hile işleriyle uğraşırken biz çoktan kendi emeğimizle DMG'ye çıktık bile, sözlerine dikkat et insanları hor görme.
VAC bandan değilde kickden bahsediyorsun galiba. O vac ban olmuyor. Kendinizi yanlış ifade ederseniz böyle şeylerle karşılaşabilrsiniz. Sen oyundan vac tarafından kicklenmişsin ama arkadaş banlanmış,aynı durumda değilsiniz.
Anladım yeniyim bende 10 gün anca oldu bakalım. Hile oyun tadını bozar gereksiz. Keyfini çıkaracaksın oyunun. Nova gümüş falan kendini fazla strese sokmayacaksın.
Valve bir önlem almamış diyorsun da, VAC Guard bir önlem değil mi sence? Valve kullanıcılara "yiyorsa hile yapın" demiş, hadi yiyorsa tekrar yap arkadaşım Ama ban yiyince gelip buralarda VAC saçmalığı diye konu açıp ağlanma olur mu? Senin gibi hileciler ve Allah'ın cezası "Suka Bilyat"çı, "Kurva"cı Rus'lar yüzünden rekabetçi oynayamıyoruz, üstüne de rank düşüyoruz.
Benim burda 3. diyişim ben nerde ağladım bi göstersene lütfen ? Ben önlem yok dedim ama neye edim onuda dikkatli oku istersen. Valve daha önceden kullanılmış bir hileyi tespit edip vac sistemine sokmak yerine neden o hilelerin kullandıkları açıkları engellemiyor ? Ben burda valve niye ban attı banımı tekrar açsınlar da demiyorum orada çok basit bir soru sordum cevap veren verdi. Aynı zamanda aynen sen kartal dın adamın teki kartala kadar kastı sonra hile kullandı seninde takımına hiç gelmediler karşı takıma geçtiler sende gümüşe düştün dibi tabi.
Önlem almakla uğraşacağına banlıyorlar en iyisi. Hile kullanan adam sayesinde rank atlayacağıma hileli adama karşı oynayıp rank düşmeyi yeğlerim ben içini rahat tut. Ben tekrar rank atlarken o arkadaş sıfırdan yeni hesabını kasmaya çalışacak
Benim burda 3. diyişim ben nerde ağladım bi göstersene lütfen ? Ben önlem yok dedim ama neye edim onuda dikkatli oku istersen. Valve daha önceden kullanılmış bir hileyi tespit edip vac sistemine sokmak yerine neden o hilelerin kullandıkları açıkları engellemiyor ? Ben burda valve niye ban attı banımı tekrar açsınlar da demiyorum orada çok basit bir soru sordum cevap veren verdi. Aynı zamanda aynen sen kartal dın adamın teki kartala kadar kastı sonra hile kullandı seninde takımına hiç gelmediler karşı takıma geçtiler sende gümüşe düştün dibi tabi.
1. Valve güncel olarak kullanılan hileleri VAC (Valve Anti Cheat) yazılımı sayesinde engel listesine alıyor zaten yeni bir hack çıktığında sizin düşünceniz Valve nin haberinin olmadığı, ama yapımcısı Valve ye çoktan satmıştır bile kodlarını (Reddit 'de Valve çalışanlarının yorumlarında görebilirsiniz). İnsanları uzak tutan yasaklar değil korku ve Valve de bunu yapıyor, yeni bir hack çıktığında Valve yapımcısı yayınlamadan önce bunu sisteme ekler ve birilerinin kullanmasını bekler kullanılınca da.. güm kırmızı bir yazı görünür profilde.
2. Gerçek oyuncular lig kısıtlaması yapmazlar oyun oynamak herkesin yapabileceği bir şey fakat oyunda başarılı olmak ayrı bir yetenek kabiliyet isteyen bir unsur 10 yıl oynasanda oyuna yeni başlamış 1 aylık oyuncu bile senden üstün olabilir. Algı ve refleks insanlarda gelişen bir özelliktir bazı insanların da refleks leri ve algı ları doğuştan daha gelişmiş olabiliyor, yani CS:GO da üst ligde olman senin iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlamaz o yüzden lig kıyaslaması yapmak yerine kendi refleks ve algını geliştirmeye bak bulunduğun lig senin algı ve refleks lerini ölçmez.
Not: Eğer aim hack kullanmak istiyorsanız önce oynarken rahat hareket edebileceğiniz bir oturma pozisyonunda durun ve muhtemel düşmanın çıkabiliceği yer yerine aim inizi biraz aşağı tutarak ve arada bir sağa sola aim ile bakarak pusu kurabilirsiniz düşmanı gördüğünüz gibi de o yöne hızla nişan alırsınız.
Eğer wallhack kullanmak istiyorsanız kulaklık şart, kulaklıklarınızı takın ve olduğunuz yerde durup gözlerinizi kapatın ve kendinizi boş bir odada hayal edin sesler geldikçe size düşmanın yerini söyleyecektir.
Eğer bunları yapabiliyorsanız seneye yayınlarda konuşulan ve taklit edilebilen bir oyuncusunuz demektir.
Google a MPGH yazarsanız hack yazılımlarını bulabilirsiniz.
Hangisini kullanmak istediğiniz konusunda karar sizindir Valve bile buna engel olamaz ve olamıyorda
Gelişmek isteyenlerede bir tavsiye unutmayın kaybetmek sizin yeteneklerinizi geliştirmenize engel olmaz aksine daha çok geliştirmenize yarar ve karşınızda hack yada çok zorlu bir rakip varsa bu sizi dahada çok geliştirir. Oyunu bilmediğiniz sürece oyunun en değerli rütbesinide alsanız o oyunda değerli bir oyuncu olduğunuzu göstermez lig için değil iyi olmak için oynayın...