CS:GO Vac Ban Sorunu

gamesense

Kilopat
Yer
USA
Arkadaşlar hile kullanmadım. Ama sürekli vac ban hatası alıyorum. Herhangi bir oyuna girdiğimde yaklaşık 10 saniye sonra oyundan atıyor. İnternetde gördüğüm bütün çözümleri denedim olmadı, hatta format attım sadece CSGO kurdum ve yine aynı hata sorun ne olabilir yardım edin.

Yanlış Bilgi
Hiç kimse hile yapmadan VAC yemez dostum. Yapacak bir şey yok geçmiş olsun CS:GO gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kimse hile yapmadan VAC yemez dostum. Yapacak bir şey yok geçmiş olsun CS:GO gitti.

Bu Valve Anti Cheat sisteminin attığı hesap engeli değil bir uyarıdır. Bilgisayarınızdaki anti-virüs programlarını kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Başlangıçda çalışan programlarda mutlaka bir anti-virüs programını açık unutmuşsunuzdur. Yukarıda hesap gitti diyen arkadaş da hangi kafayı yaşıyor acaba sanırsam dalga geçmiş Dalga geçmediyse daha kötü orası ayrı...

Ayrıca adam VAC yemiş geri dönüşü yok hesabın gittiği de yok sadece CS:GO'yu bir daha çoklu oyuncu modunda oynayamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC ban yemedin. Bu hata bana da çıkıyordu. Çoğu kişinin yaşayabileceği bir sorun. Bu sorun birçok şeyden kaynaklanabiliyor. Steam kendi konusnda çözümlerine yer vermiş. Disconnected by VAC: You cannot play on secure servers - Multiplayer Connection Issues (PC) - Knowledge Base - Steam Support Sıra sıra hepsini deneyin. Olucaktır. Benim sorunum düzeldi. Hileyle alakası yok yani oyun ve sistem hatası.

Bu hata VAC yediğini göstermiyor. Ama doğruyu söylüyorsun VAC yiyenler çoklu oyuncu modunda oynayamaz.

Evet doğru söylüyorsunuz iyi okumamışım keyifli forumlar.

Ayrıca adam VAC yemiş geri dönüşü yok hesabın gittiği de yok sadece CS:GO'yu bir daha çoklu oyuncu modunda oynayamaz.
VAC yemedim kardeşim arasıra rekabetçi girebiliyorum ayrıca profilimde VAC falanda yazmıyor. Tek sıkıntı bu hatayı her gün almaya başladım bilgin yoksa lütfen gereksiz yorum yazma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…