CS:GO Vac Ban Sorunu

Bu Valve Anti Cheat sisteminin attığı hesap engeli değil bir uyarıdır. Bilgisayarınızdaki anti-virüs programlarını kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Başlangıçda çalışan programlarda mutlaka bir anti-virüs programını açık unutmuşsunuzdur. Yukarıda hesap gitti diyen arkadaş da hangi kafayı yaşıyor acaba sanırsam dalga geçmiş :) Dalga geçmediyse daha kötü orası ayrı...
Tek anti virüs programı Windows Defender var onuda devre dışı bıraktım başlangıç bölümünden. Bilgisayar a restart attım fakat yine aynı sorun oyuna girdikten 1 dk sonra atıyor.

Bilgisayarına son yüklediğin uygulamaları kaldırmayı dene. Özellikle arka planda çalışan uygulamalar sebep oluyor bu hataya. Ben de bir kaç kez olmuştu. Baktım CCleaner programından kaynaklanıyormuş. Programın PC açılır açılmaz aktifleşmesini görev yöneticisinden kapat. Bu tarz uygulamalar da varsa görev yöneticisinden kapat oyuna öyle gir. Ama sen oyuna girip oynadıktan sonra açılırsa oyun içinde yine bu hatayı alırsın.

İlkte Vac Ban yedin diyenlere güldüm.

Aynı sorun bende de vardı sorun meğer güvenlik yazılımındaymış. Clean Master sildim ve Teamviewer kapattım sorun çözüldü. Ama sende devam ediyormuş galiba son çare olarak PC'ye format at. (Arkadaşım format atarak çözdü)

PRA-LX1 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

VAC ban değil bu. Dedikleri gibi 3. parti yazılım varsa kapat öncelikle onu. Mesela bende CCleaner ve Advanced System Care vardı. Bunlardan kaynaklıymış. Kapatınca ve programlardan çıkış yapınca düzeldi. Bir de oyun dosyalarını doğrulama yaptır. Bilgisayarı da yeniden başlat ondan sonra girebilirsin. Zaten sana çıkan uyarıya tıkladığında Steam seni yönlendirir. Oradaki yönergeleri takip ederek yapabilirsin.

VAC ban değil bu. Dedikleri gibi 3. parti yazılım varsa kapat öncelikle onu. Mesela bende CCleaner ve Advanced System Care vardı. Bunlardan kaynaklıymış. Kapatınca ve programlardan çıkış yapınca düzeldi. Bir de oyun dosyalarını doğrulama yaptır. Bilgisayarı da yeniden başlat ondan sonra girebilirsin. Zaten sana çıkan uyarıya tıkladığında Steam seni yönlendirir. Oradaki yönergeleri takip ederek yapabilirsin.
Ben bilgisayar a format attım sadece steam ve csgo yükledim topluluk sunucularına girdikten 2 dk sonra yine bu hatayı alıyorum.

Ben bilgisayar a format attım sadece steam ve csgo yükledim topluluk sunucularına girdikten 2 dk sonra yine bu hatayı alıyorum.
Hocam format attınız ama sonuçta yeniden uygulama yüklediniz mi genellikle bunun sorunu 3. parti yazılımlar ya da virüs programları oluyor. Ancak Windows Defender'in bir sıkıntısı olmuyor. Mümkünse başlangıçta açılan programları aktif edilen programları tespit edin ve kapatın. Oyun sisteminin çalışmasını engelleyen bir şeyler var demek ki o yüzden bu hata geliyor. Ayrıca Steam forumlarına bir bakın.

Arkadaşlar hile kullanmadım. Ama sürekli vac ban hatası alıyorum. Herhangi bir oyuna girdiğimde yaklaşık 10 saniye sonra oyundan atıyor. İnternetde gördüğüm bütün çözümleri denedim olmadı, hatta format attım sadece CSGO kurdum ve yine aynı hata sorun ne olabilir yardım edin.Eki Görüntüle 242894

Ccleaner yada başka bi temizleme programıyla temizlik yaparken yanlış bir dosya silinmiş olabilir. Ben Ccleaner kullandığımda sürekli o hatayı alıyordum. Csgo masaüstüne yedekle ve csgo ve steamı kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat ve steam'ı kur. Oyunu yedekten kur sorun çözülür.

Hocam format attınız ama sonuçta yeniden uygulama yüklediniz mi genellikle bunun sorunu 3. parti yazılımlar ya da virüs programları oluyor. Ancak Windows Defender'in bir sıkıntısı olmuyor. Mümkünse başlangıçta açılan programları aktif edilen programları tespit edin ve kapatın. Oyun sisteminin çalışmasını engelleyen bir şeyler var demek ki o yüzden bu hata geliyor. Ayrıca Steam forumlarına bir bakın.
Sorun çözüldü oyuna 40mb lik güncelleme geldi ve artık bu sorunu yaşamıyorum teşekkürler herkeze.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı