CS:GO VAC ban

Fikri olan var mı demişsin, benim var. Hile açmışsın ve burada kendini avutuyorsun.

Bakın normalde ben de bu konulara pek inanmam, hatta bu konuyu açanların hile açtığını düşünürüm ancak benim de hesabım VAC yedi. İlginç gerçekten.

Hocam 12 Ağustos'ta VAC ban dalgası yaptılar bıçaklı eldivenli adamların hesapları VAC yedi ve benim hesapta gerçekten hile kullanmadığım halde VAC yedi. O günden sonra 3-4 kere desteğe yazdım ama kabul etmiyorlar. Bende oyunu sildim. Şu an Valorant giriyorum ve daha eğlenceli. Sizde 3-4 kere Steam desteğe yazın eğer kabul etmezlerse daha fazla uğraşmayın başka oyunlara yönelin.

Fikri olan var mı demişsin, benim var. Hile açmışsın ve burada kendini avutuyorsun.
Aynen öyle dostum. Ben çünkü salağım, hile actigimi bildiğim halde niye ban yedim diye buraya yaziyorum. Bir de o kadar salagim ki ücretsiz oyunda gidip 1000 TL eden hesapta hile açıyorum, harika.

Son düzenleyen: Moderatör:

VAC dalgasında bazen araya kaynıyabiliyor benimkini 103 gün mü ne sonra kaldırmışlardı.

Umarım dostum öyle olur gerçekten bir şey yapmadım ve inanılmaz ban yedim oyuna bile girmiyordum.

Kanka sürekli takip et hesabı çünkü ban kalkarsa banınız kalkmıştır diye mesaj atmıyorlar. kaldırıp hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…