CS:GO VAC Ban

VAC ban yemenin tek sebebi Owerwatch'ı Nova 4'lerin kullanmasıdır.

Rica ediyorum bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmayin. VAC sisteminin Overwatch ile hicbir alakasi yoktur.

Kaldi ki Overwatch kararlari öyle belirli bir rütbeye sahip olanlara göre alinmiyor. Sistem hakkinda fikir sahibi olmadan yorum yapmak mantiksiz.

Son düzenleme:
Rica ediyorum bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmayin. VAC sisteminin Overwatch ile hicbir alakasi yoktur.
Ben oyunu 5 yıldır oynuyorum ve bilgim olmadığı halde yorum yapmam.Owerwatchla ilgisi varr demiyorum.Ama oyuncular owerwatch yüzüne aldığı yoğun raporlar yüzüne steam bunu vac olarak karşılamaktadır.Steam arayüzünü okumanızıda tavsiye ederim.
Kaldi ki Overwatch kararlari öyle belirli bir rütbeye sahip olanlara göre alinmiyor. Sistem hakkinda fikir sahibi olmadan yorum yapmak mantiksiz.
Ayrıca owerwatch içinde belli bir galibiyet ve rank üstünde olmanız gerekiyor.

Benim bildiğime göre seni izleyen kişi güven faktörüne göre ya çok iyi takip eden ya da nova 1-2 gibi kolsuzlar olabiliyor ve gene bildiğime göre belli sayıda kişi senin hile olduğunu düşünürse Valve dosyalarını tarayıp ban atıyor gibi bir şey biliyorum son kısmı tam bilmiyorum ama Overwatch izleyen kişilerin çoğunluğu sana hile dese bile ban yemezsin yoksa oyunun yarısı ban yerdi kazayla olmuş birkaç vaka olabilir ona bir şey diyemem.

VAC olarak karşılamaktadır.

Tamamen yanlis bir bilgi. Overwatch tarafindan verilen bir yasaklama oyun yasaklamasi, yani Game ban olarak sonuclanir. Eger tamamen otomatik ve bagimsiz calisan VAC sistemi de hile kullanildigina hükmederse, oyun yasaklamasi VAC yasagina dönüstürülür, cünkü VAC yasaklari Overwatch yasagindan daha agir basar.

Steam arayüzünü okumanızı da tavsiye ederim.

Bilmedigim bir konu olsaydi okurdum, fakat durum ortada. Kaldi ki sizinle baglantiyi da paylastim. Overwatch kararlari VAC sistemi herhangi bir tespitte bulunmadigi sürece VAC yasagina dönüsmez. Oyun yasaklamasi olarak kalir.

bir galibiyet ve rank üstünde olmanız gerekiyor.

O kadarini ben de biliyorum. Yalniz Overwatch kararlari sadece belirli bir seviyedekilerin kararina göre alinmiyor.

Ayrica;

Daha düşük yetenek düzeyine sahip oyuncular tarafından hileci olarak rapor edildiğime ve Overwatch yasaklaması aldığıma inanıyorum. Yasaklama kaldırılabilir mi?

Hayır. Düşük yetenek düzeyine sahip oyuncular tarafından rapor edilmiş olsanız bile, farklı türdeki CS:GO oyuncularının görüşlerine sahip olabilmek adına Overwatch Müfettişlerini çeşitli yüksek yetenek grupları arasından seçiyoruz.

Bir oyuncunun iyi bir Overwatch Müfettişi olabilmesi için aşırı derecede yetenekli olmasına da gerek yok. Örneğin, yüksek yeteneğe sahip maçları izlemedeki tecrübelerinden ötürü spikerlerin yetenek seviyelerinden bağımsız olarak oldukça iyi Müfettişler olacağını biliyoruz.

Yani sizin dediginiz gibi direkt Nova'larla bir alakasi yok.

Son düzenleme:

Benim bilgim doğru mu acaba? Çoğu kişiye böyle dedimde yanlışsa düzelteyim.

@Omagah

Valve'in kendisi herhangi bir dosya taramasinda bulunmuyor. VAC sistemi sadece korumali sunuculara baglandiginiz sirada oyun dosyalarini taramaya baslar. Bunun disindaki dosyalara erisim saglamaz.

Raporlara yaklasik 100-150 Overwatch müfettisi bakiyor. Puanlamasi yüksek olan müfettislerin karari, diger müfettislere göre daha agir basiyor. Yani sizden daha tecrübeli bir müfettisin dedigi sizin dediginizden daha üstün oluyor. Cogunluga göre de nihai karar veriliyor.

En son karar ise Valve'a ait. Eger hatali bir yasaklama verilmisse zaten otomatik olarak kaldiriliyorlar, fakat bu durum cok nadir meydana geliyor.

Kimse öyle kafasina göre adam yasaklayamaz.

Valve Anti Cheat veya Easy Anti Cheat. Her antihile sisteminde bir yanlışlık olabilir sonuçta adamın hile olup olmadığını tespit eden bir robot.

Anladım dediklerimin bir kısmı doğru gibi ama ek olarak saçma bir şeyler demişim eyvallah millete direk metninizi kopyala yapıştır yapacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…