VAC ban yemenin tek sebebi Owerwatch'ı Nova 4'lerin kullanmasıdır.
Ben oyunu 5 yıldır oynuyorum ve bilgim olmadığı halde yorum yapmam.Owerwatchla ilgisi varr demiyorum.Ama oyuncular owerwatch yüzüne aldığı yoğun raporlar yüzüne steam bunu vac olarak karşılamaktadır.Steam arayüzünü okumanızıda tavsiye ederim.Rica ediyorum bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmayin. VAC sisteminin Overwatch ile hicbir alakasi yoktur.
Ayrıca owerwatch içinde belli bir galibiyet ve rank üstünde olmanız gerekiyor.Kaldi ki Overwatch kararlari öyle belirli bir rütbeye sahip olanlara göre alinmiyor. Sistem hakkinda fikir sahibi olmadan yorum yapmak mantiksiz.
Ben oyunu 5 yıldır oynuyorum ve bilgim olmadığı halde yorum yapmam. Owerwatch'la ilgisi varr demiyorum. Ama oyuncular Owerwatch yüzüne aldığı yoğun raporlar yüzüne Steam bunu VAC olarak karşılamaktadır. Steam arayüzünü okumanızıda tavsiye ederim.
Ayrıca Owerwatch içinde belli bir galibiyet ve rank üstünde olmanız gerekiyor.
VAC olarak karşılamaktadır.
Steam arayüzünü okumanızı da tavsiye ederim.
bir galibiyet ve rank üstünde olmanız gerekiyor.
Tamamen yanlis bir bilgi. Overwatch tarafindan verilen bir yasaklama oyun yasaklamasi, yani Game ban olarak sonuclanir. Eger tamamen otomatik ve bagimsiz calisan VAC sistemi de hile kullanildigina hükmederse, oyun yasaklamasi VAC yasagina dönüstürülür, cünkü VAC yasaklari Overwatch yasagindan daha agir basar.
Bilmedigim bir konu olsaydi okurdum, fakat durum ortada. Kaldi ki sizinle baglantiyi da paylastim.
O kadarini ben de biliyorum. Yalniz Overwatch kararlari sadece belirli bir seviyedekilerin kararina göre alinmiyor.
Valve Anti Cheat veya Easy Anti Cheat. Her antihile sisteminde bir yanlışlık olabilir sonuçta adamın hile olup olmadığını tespit eden bir robot.
Hani şu CS:GO gereksiz VAC ban atmaz diyen arkadaşlar vardı ya, nerede onlar?
@Omagah
Valve'in kendisi herhangi bir dosya taramasinda bulunmuyor. VAC sistemi sadece korumali sunuculara baglandiginiz sirada oyun dosyalarini taramaya baslar. Bunun disindaki dosyalara erisim saglamaz.
Raporlara yaklasik 100-150 Overwatch müfettisi bakiyor. Puanlamasi yüksek olan müfettislerin karari, diger müfettislere göre daha agir basiyor. Yani sizden daha tecrübeli bir müfettisin dedigi sizin dediginizden daha üstün oluyor. Cogunluga göre de nihai karar veriliyor.
En son karar ise Valve'a ait. Eger hatali bir yasaklama verilmisse zaten otomatik olarak kaldiriliyorlar, fakat bu durum cok nadir meydana geliyor.
Kimse öyle kafasina göre adam yasaklayamaz.