titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #21 snageX dedi: CS2'de VAC güncelleniyor? Hatta oyun sırasında ban da yenecek artık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefon numaramın bağlı olduğu hesaplar niye ban yemedi?
snageX dedi: CS2'de VAC güncelleniyor? Hatta oyun sırasında ban da yenecek artık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefon numaramın bağlı olduğu hesaplar niye ban yemedi?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.157 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #22 titanss dedi: Telefon numaramın bağlı olduğu hesaplar niye ban yemedi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, Steam'in resmi yazısı bu şekilde.
titanss dedi: Telefon numaramın bağlı olduğu hesaplar niye ban yemedi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, Steam'in resmi yazısı bu şekilde.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.053 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2023 #23 Ucuz rus sitelerinden ruble karşılığı alıyorlar, ne yediği belirsiz hesaplar. Sonra Türk sitelerinde satıyorlar kâr ediyorlar ama çoğu hile açılmış hesaplar. Steam hesap satın almayı tavsiye etmiyorum.
Ucuz rus sitelerinden ruble karşılığı alıyorlar, ne yediği belirsiz hesaplar. Sonra Türk sitelerinde satıyorlar kâr ediyorlar ama çoğu hile açılmış hesaplar. Steam hesap satın almayı tavsiye etmiyorum.