CS:GO VAC ihlali ne anlama geliyor?

ayapatience

Decapat
Daha fazla  
Bugün okuldan dönüp bilgisayarımı açtığımda görseldeki yazıyla karşılaştım. Bir de ana ekranda sarı bir uyarı geldi ve VAC ihlali diyor. Bunun anlamı nedir, hesapta hile açmadım kaldırmanın bir yolu var mıdır? Hesabım çok değerli 1 oyun yüzünden Steam sicilimin kirlenmesini istemiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-24_011800102.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 118
  • resim_2023-05-24_011942306.png
    120,4 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hile açmadım VAC ban yedim konusu. Kalkmaz. O hesabı unutun.

Repotbottan ban yiyebiliyormuşuz report bot nedir ondan kaynaklı olabilir mi bu ban. Çünkü reportbot tarafından yenilen banlarda böyle yazı geliyormuş.

İşim yok gücüm yok burada hile açsam çabalamam zaten buraya kesin cevap olarak yazma VAC ihlalinin ne olduğunu soruyorum hile açsam VAC tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı yazısı gelirdi veya Overwatch tarafından suçlu bulunda oldukça hatalı ama bu yasakta VAC ihlali yazıyor internette araştırdım hiçbir çözümünü bulamadım kesin cevap vermiceksen yazma buraya.

Evet kullandım.

Bende düşünmüyorum çünkü bir arkadaşımın hesabını aile paylaşımı için kullanıyorum 2 tane hesabım var diğeri hala yemedi ama bu hesabın ban yemesi gerçekten ilginç umarım Valve konuyu ciddiye alır.

Arkadaşlar hatanın nedenini buldum yeni bir telefon numarasına geçmiştim ve yeni operatördü eskiden bu numara kullanılmış ve kullandığım telefon numarası bir oyun tarafından yasaklanma almış bende ne bileyim salak gibi bağladım Steam'e yapacak bir şey yok VAC ihlalinin de anlamı buymuş geçmiş olsun ne diyelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…