CS:GO "VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı" sorunu

gorgulum

Hectopat
Oyuna giriyorum. Rekabetçi için başlata basıyorum ve 1 saniye sonra maç aramasını iptal edip VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı hatası alıyorum.
Steam'i kapatıp açmayı yapıyorum fakat PC'yi aç kapa yapınca tekrardan aynısı oluyor ve bundan sıkıldım artık.
Çözüm bulan bulamayan herkese şimdiden teşekkürler.

Steam kütüphanenize gelin, CS:GO'nun üzerine sağ tıklayın açılan bölümde en alttaki "özellikler" sekmesine tıklayın, ardından açılan pencerede "yerel dosyalar" sekmesine tıklayın. Sonra "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın" a basarsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.

Teşekkürler. Yönetici olarak çalıştırmayı denediğimde olmuştu fakat 2. girişimde aynı hatayı tekrar almıştım, ama şimdi çözümünüzü denediğimde işime yaradı. Sağ olun :)

Steam kütüphanenize gelin, CS:GO'nun üzerine sağ tıklayın açılan bölümde en alttaki ''Özellikler'' sekmesine tıklayın, ardından açılan pencerede ''Yerel Dosyalar'' sekmesine tıklayın. Sonra ''Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın'' a basarsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.
Hocam yaptım yine aynı hatayı aldım.

Bu ara ne çok hata veriyor benimde verdi aynı hatayı yerel dosyaları dogrulatinca geçti. Ama halledemediğim sorun mikrofon sorunu her yerde güzel calisan mikrofon CS go da cızırtılı ve yankı yaparak gidiyor karşıya

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı