CS:GO VAC saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enes.8029

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da hileler yüzünden rank düşmekten bıkmıştım. Oyunu bıraktım. Oyunu bırakmadan önce 4 5 oyun hile açtım ve belli ederek oynadım. Daha yeni hesaba baktım. Hile açalı 8 gün oldu. VAC ban veya Overwatch ban yememişim. Aslında attığım maçların hepsinde +85 score aldığım halde +40 vurduğuma rağmen Overwatch ban bile yememişim. Bu duruma çok şaşırdım. Sizce neden olabilir? Bu arada hile açtığım için tabii ki özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS:GO'da hileler yüzünden rank düşmekten bıkmıştım. Oyunu bıraktım. Oyunu bırakmadan önce 4 5 oyun hile açtım ve belli ederek oynadım. Daha yeni hesaba baktım. Hile açalı 8 gün oldu. VAC ban veya Overwatch ban yememişim. Aslında attığım maçların hepsinde +85 score aldığım halde +40 vurduğuma rağmen Overwatch ban bile yememişim. Bu duruma çok şaşırdım. Sizce neden olabilir? Bu arada hile açtığım için tabii ki özür dilerim.
Dostum dediğin olayın tıpa tıp aynısını ben yaptım ve dün overwatch ban yedim. Ama cidden adamlar aimhack açıyo wh açıyo biz napıcaz?

Herkes böyle düşünürse hileler zaten bitmez oyunda. Eleştirdiğiniz durumu, olmasını istemediğiniz durumu başkasına yapmışsınız. VAC yemeniz dileğiyle.

Buraya her zamanki gibi sadece görüş değil sana hakaret yazılcak.
Ne yazık ki çoğu insan tek yönden bakıyor olaya. Ben senin demek istediğini ve yaşadıklarını oyunu daha oynamadan anladım. Son zamanlarda duyduğuma göre CS GO da 5 kişiden 6 sı hile imiş ve valve bu konuda elinden geleni yapmıyormuş;bunu teyit etmek istemişsin ve etmişsin harbidende 1 haftadan fazladır ban yememişsin. CS GO bana görede başlamadan bitti. Zaten Vac yesen bile başka bir hesapdan girip hile ile oynamaya devam etmene imkan sunuyor VAC. Riot veya Epic gibi HWİD ban ile veya sağlam hile sistemi ile rahat ve sportmence oynayışın önüne geçilmiyor maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı