Murat5038 sen yanlış anlamışsın. Vac Security Steamın oyunlar'da hile yapanları yakalaması adına geliştirdiği bir yazılım. VAC steamın güvenlik sistemi. Hile yapanları yakalıyor.
Yazım yanlışı olabilmesi ihtimaline karşı yazmıştım. Eğer dediğim değilse kaileye almaya gerek söylediğimi Ancak siz yinede bir güvenliğinizi kontrol edin bu tür anti cheat yazılımları virüs veya antivirüs gibi etkenlere karşı savunma yapabiliyorlar o yüzden de girmiyor olabilir. Kontrol etmeniz hem bilgisayar hem etken mi değil mi onu kontrol etmiş olursunuz.
Bende böyle bir hata alıyorum virüs taraması yaptım birkaç tane buldu. Steam'den oyunu doğruladım gene aynı, -console yazıp girdim gene aynı. Sorun nerede olabilir? Dereceli oyunlara girmeye korkar oldum.
AVG Anti-virus Iobit Advanced System Care Nod32 Anti-virus Webroot Spy Sweeper vidia Network Access Manager/Firewall nProtect GameGuard (veya kullanan oyunlar) IDM
Kazaa, LimeWire, BitTorrent, E-mule ve Exeem bunlar var ise kaldırın. Yada kapatın.(görev yöneticisinden kontrol edin kapandığını)
VPN, DNS gibi sunucular kullanan varsa devre dışı bıraksın ve standart haline getirin.