CS GO vac security game files hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TechnoLove

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Oyun çalışıyordu, oyunu silmiştim, bir ay sonra tekrar indirdim
Servera girerken "vac security game files" hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de oyun üzerine sağ tıkla /özellikler/dosyaları doğrula.

Teşekkür ederim, herkes ban yemişsin diyor. Fakat ne bir hile ne bir bug yaptım.

Ban felan yemedin. Bazı zamanlarda böyle sorunlar olabiliyor.

Murat5038 sen yanlış anlamışsın. Vac Security Steamın oyunlar'da hile yapanları yakalaması adına geliştirdiği bir yazılım. VAC steamın güvenlik sistemi. Hile yapanları yakalıyor.

Yazım yanlışı olabilmesi ihtimaline karşı yazmıştım. Eğer dediğim değilse kaileye almaya gerek söylediğimi :) Ancak siz yinede bir güvenliğinizi kontrol edin bu tür anti cheat yazılımları virüs veya antivirüs gibi etkenlere karşı savunma yapabiliyorlar o yüzden de girmiyor olabilir. Kontrol etmeniz hem bilgisayar hem etken mi değil mi onu kontrol etmiş olursunuz.

Bende böyle bir hata alıyorum virüs taraması yaptım birkaç tane buldu. Steam'den oyunu doğruladım gene aynı, -console yazıp girdim gene aynı. Sorun nerede olabilir? Dereceli oyunlara girmeye korkar oldum.
Adsız.jpg

AVG Anti-virus
Iobit Advanced System Care
Nod32 Anti-virus
Webroot Spy Sweeper
vidia Network Access Manager/Firewall
nProtect GameGuard (veya kullanan oyunlar)
IDM
Kazaa, LimeWire, BitTorrent, E-mule ve Exeem bunlar var ise kaldırın. Yada kapatın.(görev yöneticisinden kontrol edin kapandığını)
VPN, DNS gibi sunucular kullanan varsa devre dışı bıraksın ve standart haline getirin.

Bunların hiçbiri bilgisayarımda yok, DNS, VPN onlarda normal çok saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı