CS:GO Vac sistemi engelliyor hatası

umutKB

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kendime Steam'dan CSGO aldım ve bilgisayarınızla ilgili bir sorun vac sistemini engelliyor.Güvenli sunucularda oynayamazsınız hatası alıyorum.Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim ? Yardımcı olun lütfen oyunu aldığıma pişman oldum.

Aynı hatayı aldığımda yaptığım ilk iş CS:GO dosyalarını taratıp düzenletmek olmuştu fakat anti virüs sistemi ve firewall unu da bi kontrol et onların engeline girmesinden kaynaklı da olabiliyor bazen.

Cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu yaz bcdedit.exe /deletevalue nx pcni tekrar başlat ve windows + rye basıp şunu yaz "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair hatanı test et olmazsa tekrar buraya yaz. (olmazsa tekrar yaz ) Bu kesin çözümdür çoğu kişiye yazdım ve işe yaradı.

Ben oyunu E sürücüsüne yüklemiştim de tam olarak ne yazmam lazım."C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" dosyası bende ''E:\Steam\bin\SteamService.exe''
bir de dosyaları kontrol edip cmd olanı yapınca düzeliyor sonra tekrar geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun olmuştu ne yaptıysam işe yaramadı oyunu yedekledim sildim tekrar yükledim oldu.

Bende de olmuştu ve 1 ay oynayamamıştım Format attım düzeldi

Hocam banada bi yardimci olun pcyi 2 hafta once aldim. Steam hersy yeni yuklu. Vac hatasi veriyor oyunda. Steami sildim oyunlari sildim tekrar yukledim çözülmedi. Steam sayfasinda belirtilen kod lari cmd ye yazdim olmadi. Bazi programlar engelliyor olabilir dedi virus koruyucu guvenlik duvarini kaldirdim gene olmadi.

Aynı hatayı bende aldım, genellikle güvenlik duvarından kaynaklanıyor. 2-3 gün önce eset smart security 8'i güncellemiştim ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Artık oynayacağım zaman oyun moduna alıp öyle oynuyorum. Hata kodu vermiyor.

Oyunu Steam'in içinden açın masa üstünden girmeyin bir de.

Aynı hata bendede oluyor dediğiniz herşeyi denedim oyunu sildim baştan yükledim olmadı.
Şimdi de ESET'e geçeceğim.
AVG kullanıyorum belki ondandır diye.
Lütfen çözüm bulanlar yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…