Arkadaşlar merhaba. Kendime Steam'dan CSGO aldım ve bilgisayarınızla ilgili bir sorun vac sistemini engelliyor.Güvenli sunucularda oynayamazsınız hatası alıyorum.Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim ? Yardımcı olun lütfen oyunu aldığıma pişman oldum.
Aynı hatayı aldığımda yaptığım ilk iş CS:GO dosyalarını taratıp düzenletmek olmuştu fakat anti virüs sistemi ve firewall unu da bi kontrol et onların engeline girmesinden kaynaklı da olabiliyor bazen.
Cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu yaz bcdedit.exe /deletevalue nx pcni tekrar başlat ve windows + rye basıp şunu yaz "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair hatanı test et olmazsa tekrar buraya yaz. (olmazsa tekrar yaz ) Bu kesin çözümdür çoğu kişiye yazdım ve işe yaradı.
Ben oyunu E sürücüsüne yüklemiştim de tam olarak ne yazmam lazım."C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" dosyası bende ''E:\Steam\bin\SteamService.exe''
bir de dosyaları kontrol edip cmd olanı yapınca düzeliyor sonra tekrar geliyor.
Aynı hatayı bende aldım, genellikle güvenlik duvarından kaynaklanıyor. 2-3 gün önce eset smart security 8'i güncellemiştim ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Artık oynayacağım zaman oyun moduna alıp öyle oynuyorum. Hata kodu vermiyor.
Aynı hata bendede oluyor dediğiniz herşeyi denedim oyunu sildim baştan yükledim olmadı.
Şimdi de ESET'e geçeceğim.
AVG kullanıyorum belki ondandır diye.
Lütfen çözüm bulanlar yazsın.