esete geçmekle alakası olduğunu düşünmüyorum eset bende var ve aynı hatayı bende alyırumAynı hata bendede oluyor dediğiniz herşeyi denedim oyunu sildim baştan yükledim olmadı.
Şimdi de ESET'e geçeceğim.
AVG kullanıyorum belki ondandır diye.
Lütfen çözüm bulanlar yazsın.
steam destekten şu cevabı aldım bazen oluyor ama yinede hata lıyorum Çevrimdışı modda yeniden başlat başlattıktan sonra çevrimiçi modda yeniden başlatın
CC cleanaer var kaldırabilirim düzelmesi kesinmi birde cc cleanardan olmiyayımCCleaner vb. programları kaldırın.
ama yeter artık resmen burda kendi paramızla rezil oluyoruz
kardeş öyle diyosunda ne hile ne bişi var ara ara bvazı çözümlerden düzeliyor ama kalıcı bir çözümü olduğnu sanmıyorum pc reset modem reset steam çık gir hiçbiri çözüm değil(çözümsede kalıcı değil) dedğin gibi hiç bir proglramla alakası yok eklemek istediğim şeyde bu tamamen oyunun problemi oununda pek ilgileneceğini düşünmüyorum eğer ilgilenirse bir sonraki güncellemede düzelebilir çünkü son zamanlarda farkedilir derecede artış görüldü ve oyunun emen ilgilen mesi gerekir yani öyle dosya bütünlüğü 1-2 seferlik çözüm kalıcı değil yani kontrol edin devam edin o işler öyle olmuyor hocamHiçbir programla alakası yok. Sisteminizi güncel tutun, hile hurda yüklemeyin, dosya bütünlüğünüzü kontrol edin, devam edin.
bende ban yedimde windows güncellemesiyle alakası yok tamamen oyunla alakalı müdürAz önce ban yedim ve buraya geldim. Kesinlikle Windows güncellemelerini yapmadan oyunu açmayın. Rank maçı gitti tam alıyordum.
işletim sistemiyle alakası yok malesef oda bir çözüm değil :\ çünkü pcyle değil doğrudan oyunla ilgili hocamİşletim sistemi güncellemelerini kur, sonrada bilgisayarını yeniden başlat.
yok dosyalarla felan pek alakası yok müdür tamamen oyunla alakalı ve acil çözüm gelmesi gerek ve geleceğinide düşünüyorum çükü steam destekde bu sorunla ilgili fazla şikayet var hocamHocam bu sorunun benzeri bende de oldu arka planda çalışan programlar yüzünden olabilir. Birde oyunun dosya bütünlüğünü kontrol edin. İndirdiğin dosyalar yüzündende olabilir.
müdür malesef buda 1-2 seferlik çözüm oyunla alakalı bir kaç çözüm uyguladığında bu hatayı ne yaparsan yap zaman zaman alırssın hata doğrudan oyunla alakalı bazen düzelir bazen düzelmez oyunun kafasına göre yani anlayacağın kendi paramızla rezil oluyoruzTemel çözüm bu
1- Steam'i repair ediyorsun. Komutu yazınca CMD ekranı çıkacak, gidince repair bitmiş demektir.
2- Repair'in ardından bilgisayarı restartlıyorsun.
3- Steam'ı yönetici olarak açıp, kütüphaneden CS:GO'nun dosyalarını bütünletiyorsun.
4- Bittiğinde bilgisayarı resetliyorsun.
hocam oda bir çözüm değil:\Güvenlik duvar izin vermiyordur. Güvenlik duvarını kapatıp dene.
buda geçici bir çözüm hocamFormata falan gerek yok şunları yap yeterli.
Steam kütüphanesinden oyuna sağ tık yap, özellikler de oradan, yerel dosyalara gel, dosyaları doğrula (en altaki seçenek) onu seç, sonra bekle ve bundan sonra oyuna hep kütüphaneden gir.
Yardımcı oldusyam sevinirim.![]()
sistemle pek bi alaakası olduğunu düşünmüyorum oyunla alakalı olma ihtimali yüksek çünkü çoğu kişide var hem o bir geçici çözümdür kalıcı çözümü sadece oyun bulabilir oda bir sonraki güncellemede gelir yani beklicez yada ara ara oynayabilicez çünkü bu çözümler hep işlemez yaparsın bir süre sonra tekrar gelir yani anaca çözümleri tekrar tekrar uygulamamız gerekicek hocam taa ki oyun sorunu düzeltene kadarArkadaşlar, aynı sorun bende de ara sıra oluyor. Ben dizüstü bilgisayarı hiç kapatmam, hep uyku moduna alırım. Sistem güncellemeleri de bildiğiniz gibi yeniden başlatmadan etkinleşmiyor. O ara steam destek sayfasında güncellemelerin yüklü olmamasına bağlı olabileceğini okumuştum. Gerçekten de yeniden başlatılmayı bekleyen güncellemeler kurulduktan sonra aynı sorunu tekrar almadım. Ta ki yine birkaç güncelleme kuyrukta bekleyene kadar. Aynı şeyi siz de yapıyorsanız, veya sisteminiz güncel değilse bunu denemenizde fayda var.
esete geçmekle alakası olduğunu düşünmüyorum eset bende var ve aynı hatayı bende alyırum
steam destekten şu cevabı aldım bazen oluyor ama yinede hata lıyorum Çevrimdışı modda yeniden başlat başlattıktan sonra çevrimiçi modda yeniden başlatın
CC cleanaer var kaldırabilirim düzelmesi kesinmi birde cc cleanardan olmiyayım
ama yeter artık resmen burda kendi paramızla rezil oluyoruz
kardeş öyle diyosunda ne hile ne bişi var ara ara bvazı çözümlerden düzeliyor ama kalıcı bir çözümü olduğnu sanmıyorum pc reset modem reset steam çık gir hiçbiri çözüm değil(çözümsede kalıcı değil) dedğin gibi hiç bir proglramla alakası yok eklemek istediğim şeyde bu tamamen oyunun problemi oununda pek ilgileneceğini düşünmüyorum eğer ilgilenirse bir sonraki güncellemede düzelebilir çünkü son zamanlarda farkedilir derecede artış görüldü ve oyunun emen ilgilen mesi gerekir yani öyle dosya bütünlüğü 1-2 seferlik çözüm kalıcı değil yani kontrol edin devam edin o işler öyle olmuyor hocam
bende ban yedimde windows güncellemesiyle alakası yok tamamen oyunla alakalı müdür
işletim sistemiyle alakası yok malesef oda bir çözüm değil :\ çünkü pcyle değil doğrudan oyunla ilgili hocam
yok dosyalarla felan pek alakası yok müdür tamamen oyunla alakalı ve acil çözüm gelmesi gerek ve geleceğinide düşünüyorum çükü steam destekde bu sorunla ilgili fazla şikayet var hocam
müdür malesef buda 1-2 seferlik çözüm oyunla alakalı bir kaç çözüm uyguladığında bu hatayı ne yaparsan yap zaman zaman alırssın hata doğrudan oyunla alakalı bazen düzelir bazen düzelmez oyunun kafasına göre yani anlayacağın kendi paramızla rezil oluyoruz
hocam oda bir çözüm değil:\
buda geçici bir çözüm hocam
sistemle pek bi alaakası olduğunu düşünmüyorum oyunla alakalı olma ihtimali yüksek çünkü çoğu kişide var hem o bir geçici çözümdür kalıcı çözümü sadece oyun bulabilir oda bir sonraki güncellemede gelir yani beklicez yada ara ara oynayabilicez çünkü bu çözümler kalıcı değildir yaparsın bir süre sonra tekrar gelir yani anaca çözümleri tekrar tekrar uygulamamız gerekicek hocam taa ki oyun sorunu düzeltene kadar
kardeşim dediğim gibi 50 çözüm varsa 50 sinide yaptım kalıcı çözüm yok yani çözümleri yaparsın hata verince tekrar yapman gerekir hocambcdedit.exe/set {current} nx OptIn
Bu kodu CMD'ye yapıştırın ama CMD'yi yöneciti olarak çalıştırın ve PC'nize reset atın olmazsa bir daha deneyin yeni yazıyorum ama olsun belki birisinin işine yarar.
kardeş bende windows 8 kullanıyorum 8 i sili anlamadım fakat bununda kalıcı bir çözüm olacağını sanmıyorum ama söyle 8 i sili pek anlayamadım da müdürKardeşim bende de aynı sorun vardı ben şöyle çözdüm: windows 8 ise windows start menü 8'i sil ve oyunun tadını çıkar![]()