F Faruk26 Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2017 #1 Arkadaşlar VAC was unable to verify game session hatası alıyorum CS GO'da, nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2017
H hiraa Megapat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mart 2017 #2 Geçmiş olsun. Hile mi kullandın. Artı -1 Eksi
u999 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 388 Çözümler 2 30 Mart 2017 #3 Hile alakası yok Profilde VAC uyarı varsa kullanmış demektir. 1- Steamda oyunda bütün doğrula. yap 2- C de D'ye taşır. Artı 0 Eksi
Hile alakası yok Profilde VAC uyarı varsa kullanmış demektir. 1- Steamda oyunda bütün doğrula. yap 2- C de D'ye taşır.
KS KS F Faruk26 Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #4 hiraa dedi: Geçmiş olsun. Hile mi kullandın. Genişletmek için tıkla... Yok Hile felan kullanmadım. Zaten Steam profilinde kayıtlarda VAC Ban kaydı gözükmüyor. u999 dedi: Hile alakası yok Profilde VAC uyarı varsa kullanmış demektir. 1- Steamda oyunda bütün doğrula. yap 2- C de D'ye taşır. Genişletmek için tıkla... Bütünlüğünü doğruladım. 2 dosya eksik buldu. İndirdim hala hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2017 Artı 0 Eksi
hiraa dedi: Geçmiş olsun. Hile mi kullandın. Genişletmek için tıkla... Yok Hile felan kullanmadım. Zaten Steam profilinde kayıtlarda VAC Ban kaydı gözükmüyor. u999 dedi: Hile alakası yok Profilde VAC uyarı varsa kullanmış demektir. 1- Steamda oyunda bütün doğrula. yap 2- C de D'ye taşır. Genişletmek için tıkla... Bütünlüğünü doğruladım. 2 dosya eksik buldu. İndirdim hala hatayı alıyorum.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 15 Nisan 2017 #5 Anti-Virüsün varsa devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
SK1TCH ST Hectopat Katılım 4 Mart 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2018 #6 merhaba aynı sorunu bende yasıyordum fakat bunu yapınca bu sorun kalkmıstı denersen sevinirim link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hayırlı gunler UgurBR dedi: Anti-Virüsün varsa devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... ise yaramaz :/ Artı 0 Eksi
merhaba aynı sorunu bende yasıyordum fakat bunu yapınca bu sorun kalkmıstı denersen sevinirim link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hayırlı gunler UgurBR dedi: Anti-Virüsün varsa devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... ise yaramaz :/
Jazir Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 18 21 Nisan 2018 #7 Windows Defender den gerçek zamanlı korumayı aktif etmelisin bende kapatmıştım aynı sorunu yaşadım KESİN Çözüm Budur Artı 0 Eksi
Windows Defender den gerçek zamanlı korumayı aktif etmelisin bende kapatmıştım aynı sorunu yaşadım KESİN Çözüm Budur
SencanGariest41 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 7 Aralık 2019 #8 Profildeki mouse zowie ec1 b sanırım ? Profildeki mouse zowie ec1 b sanırım ? Artı 0 Eksi
ozi_end Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #9 Yusuf-Baba dedi: Windows Defender den gerçek zamanlı korumayı aktif etmelisin bende kapatmıştım aynı sorunu yaşadım KESİN Çözüm Budur Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif edeceğiz? Artı 0 Eksi
Yusuf-Baba dedi: Windows Defender den gerçek zamanlı korumayı aktif etmelisin bende kapatmıştım aynı sorunu yaşadım KESİN Çözüm Budur Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif edeceğiz?