CS:GO VAC yemiş e-posta ile hesap açma

Daha fazla  
Yazıyı tam okumanızı tavsiye ederim tepkinizi göstermeden önce. Evet arkadaşlar bugün canıma tak etti gittim parasını verdim ve hile kullandım ve ban yedim. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama daha dün açmama rağmen (ayın 12'sinde) bugün ban yedim. Ve aklıma şu soru takıldı madem ben hile açtıktan günler sonra ban yiyorum başkaları da ban yemiyor mu? Yiyorsa bu hileciler neden bitmedi? Şimdi sende hilecisin diyeceksiniz haklısınız ama bakın Prime olmama rağmen bile hile geliyor. Ben de bunu kendimce protesto ettim. Olan parama ve 67 Win'lik hesabıma oldu. Ayrıca arkadaşlar ben bu Steam hesabıma telefon numaramı ve e-postamı kayıt etmiştim. Şimdi o numaramla veya e-postamla hesap açarsam o da mı ban yiyecek? Ne yapmam lazım? Numaramla mailimi değiştirsem yeter mi?

Yazıyı tam okumanızı tavsiye ederim tepkinizi göstermeden önce. Evet arkadaşlar bugün canıma tak etti gittim parasını verdim ve hile kullandım ve ban yedim. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama daha dün açmama rağmen (ayın 12'sinde) bugün ban yedim. Ve aklıma şu soru takıldı madem ben hile açtıktan günler sonra ban yiyorum başkaları da ban yemiyor mu? Yiyorsa bu hileciler neden bitmedi? Şimdi sende hilecisin diyeceksiniz haklısınız ama bakın Prime olmama rağmen bile hile geliyor. Ben de bunu kendimce protesto ettim. Olan parama ve 67 Win'lik hesabıma oldu. Ayrıca arkadaşlar ben bu Steam hesabıma telefon numaramı ve e-postamı kayıt etmiştim. Şimdi o numaramla veya e-postamla hesap açarsam o da mı ban yiyecek? Ne yapmam lazım? Numaramla mailimi değiştirsem yeter mi?

VAC yediğiniz telefon no ile yeni bir hesap açtığınız taktirde güven puanı düşecektir üstüne VAC yeme şansınız var eposta konusuna gelecek isek yeni hesap açamazsınız ve boşuna para verdiniz sadece siz değil bütün hilecilerin sonu böyle olur inşallah.

VAC yediğiniz telefon no ile yeni bir hesap açtığınız taktirde güven puanı düşecektir üstüne VAC yeme şansınız var eposta konusuna gelecek isek yeni hesap açamazsınız ve boşuna para verdiniz sadece siz değil bütün hilecilerin sonu böyle olur inşallah.
İnşallah hocam keşke öyle olsa da zevk alsak. Ayrıca bir konuda görmüştüm VAC'lı bir hesabın telefon no'suyla girince otomatik ban yiyor diye ne yapacağım kaldırayım mı hesaptan bilgileri?

Sonuçta hile enjekte olup oyun dosyalarını değiştirdiği için oyunu silip tekrar yükle oda olmazsa format :)

Yiyorsa bu hileciler neden bitmedi?

Hırsızlar ceza alınca hırsızlık bitiyor mu? Bu da öyle.

Şimdi o numaramla veya e-postamla hesap açarsam o da mı ban yiyecek?

Alakası yok. Birincisi hesaplar e-posta üzerinden yasaklama almaz. İkincisi ise telefon numarasını sonradan farklı bir hesapta kullanmak yasaklama sebebi değildir.

Telefon numaraları sadece yasaklamanın verildiği esnada hesapları etkiler. Sonradan eklenen hesapları değil.

Şimdi
Hırsızlar ceza alınca hırsızlık bitiyor mu? Bu da öyle.

Alakası yok. Birincisi hesaplar e-posta üzerinden yasaklama almaz. İkincisi ise telefon numarasını sonradan farklı bir hesapta kullanmak yasaklama sebebi değildir.

Telefon numaraları sadece yasaklamanın verildiği esnada hesapları etkiler. Sonradan eklenen hesapları değil.
Şimdi aynı bilgilerle yeni hesap kursam ban yemem değil mi hocam?

ban yemem değil mi hocam?

Hayir.

Dedigim gibi; Yasaklamalar zaten e-posta üzerinden verilmiyor.

Telefon numarasina gelecek olursak; VAC Banlı Steam hesaplarında aynı telefon numarasını kullanmak - Technopat Sosyal

Bunlar Valve tarafindan paylasilan resmi bilgiler. Yani bana güvenmeyecek olsaniz bile Valve'a güvenebilirsiniz. Iciniz ferah olsun :)

Yalniz hileyi sisteminizden tamamen kaldirdiginizdan emin olun. Hile kalintilari yeni bir hesapta da yasaklama almaniza sebep olabilir. Silmek her zaman yeterli olmayabiliyor, onu da belirtmis olayim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı