CS:GO var bir anda fırlıyor

• Konuyu başlatan wr1xa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.019

wr1xa

Femtopat
Eve yeni internet aldık, sürekli ping cıkıyor ediyor diye. Daha önceden telefon interneti kullanıyordum. Şu an modem kablolu bir şekilde bağlı PC'ye, ne zaman CS:GO girsem bu var kısmı bir anda 2-3 saniyeliğine 7-10 arası oluyor bu da oyunu oynanmaz hale getiriyor. Ping en fazla 35-40 ama bu var ms beni delirtecek yok mudur bunun bir çözümü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet servis sağlayıcığınızla iletişim kurun.
Bir şey bilmiyor bu diyebilirsiniz fakat dediğimi yaptıktan sonra tekrar yazın veya konu açın.

Ağ bağlantı sınırlayıcı gibi bir ayar vardı CS'de o ayarı değiştirin bakalım.
tüm ayarlara baktım ama o dediğini bulamadım nerde tam olarak acaba?
VAR değeri genellikle donanımsal problemden dolayı oluşur.

Benim gibi bilgisayarı kötü olan tanıdıklarım var onlarda duymadım bunun şikayetini hiç ama ping oluyordu ama böyle var fırlıyor demiyolardı.
İnternet servis sağlayıcığınızla iletişim kurun.
Bir şey bilmiyor bu diyebilirsiniz fakat dediğimi yaptıktan sonra tekrar yazın veya konu açın.

İletişim kurup ne gibi bir yardım istiyebilirimki acaba?

O alttaki var değeri tamamiyle Valve nin bozuk serverlerinin eseri, toplulukta veya Faceit te bu var değerinin otomatik olarak 1-3Ms arasına sabitleneceğini göreceksiniz, kısaca sizinle alakası yok oyun bozuk.

Üstteki var değeri ise FPS değerleri arası farklılığın bir ölçütü, ne kadar çok olursa o kadar FPS dalgalı demektir.

O alttaki var değeri tamamiyle Valve'nin bozuk serverlerinin eseri, toplulukta veya FACEIT'te bu var değerinin otomatik olarak 1-3Ms arasına sabitleneceğini göreceksiniz, kısaca sizinle alakası yok oyun bozuk.

Üstteki var değeri ise FPS değerleri arası farklılığın bir ölçütü, ne kadar çok olursa o kadar FPS dalgalı demektir.

Yani benim şimdi bunun olmaması için ne yapmam lazım aga oynanmıyor cidden ya bir fırlıyor fare hareket etmiyor resmen

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı