_null
Hectopat
CS:GO +graph yazdığımızda çıkan FPS gösterme panelinde FPS değerlerim sistemime göre gayet normal. Ryzen 3 2200G işlemci B450M S2H anakart, 3200 MHz 8 GB DDR4 RAM kullanıyorum. Oyun içi görüntü ayarım 832X624. genel olarak 75 FPS civarı yer er 100+ FPS alıyorum. Ama oyunum akıcı değil. Yer yer çok donma yaşıyorum ve oyunda tam performans alamıyorum. FPS değerlerim monitörüm için gayet normal. Fakat +graph yazdığımızda FPS değerlerinin yanında "var" değerleri var, sorunun ondan olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarımda hiçbir sürücü eksikliği bulunmamakta, harici bir yazılım, bilgisayarı yavaşlatan program kullanmıyorum. Arkada sadece Discord ve Anti-Virüs programım Kaspersky açık. Kasa da ısınma yaşamıyorum. Bazı arkadaşlarım RAM yetersizliği yaşadığımı söylediler. Sorunu burada da paylaşıp yorum ve desteklerinizi bekliyorum.
Not: ekran görüntüsünde aşağıdaki değer de yüksek çıkmış, rekabetçi gibi oyun modlarında aşağıdaki düşük üstteki var değeri yüksek oluyor. FPS de aynı şekilde düşük gözükmüş
sadece anlık FPS düşüşü.
Not: ekran görüntüsünde aşağıdaki değer de yüksek çıkmış, rekabetçi gibi oyun modlarında aşağıdaki düşük üstteki var değeri yüksek oluyor. FPS de aynı şekilde düşük gözükmüş
Son düzenleyen: Moderatör: