R roskevv1907 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 267 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 25 Kasım 2019 #1 Bu son güncellemeden sonra FPS düşmesi yiyorum, +200 alırken şu an +100-150 arası değişiyor. VAR değerinin 0.2'den 18 değerine yükselmesi, resmen uçarak gidiyorum, adam vuramaz hale geldim. Bunun sebebi çözümü nedir?
Bu son güncellemeden sonra FPS düşmesi yiyorum, +200 alırken şu an +100-150 arası değişiyor. VAR değerinin 0.2'den 18 değerine yükselmesi, resmen uçarak gidiyorum, adam vuramaz hale geldim. Bunun sebebi çözümü nedir?
D Deneyimli yakup Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 329 Çözümler 1 25 Kasım 2019 #2 Bu sorun sadece sizde yok. Güncellemeden sonra çoğu kişide oldu. Valve bir çözüm bulacaktır diye umut ediyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Bu sorun sadece sizde yok. Güncellemeden sonra çoğu kişide oldu. Valve bir çözüm bulacaktır diye umut ediyoruz.
KS KS R roskevv1907 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 267 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 25 Kasım 2019 #3 Deneyimli yakup dedi: Bu sorun sadece sizde yok. Güncellemeden sonra çoğu kişide oldu. Valve bir çözüm bulacaktır diye umud ediyoruz. Genişletmek için tıkla... FPS drop zaten çoğu kişinin şikayetı, ama bu VAR değerinin yükselmesinin sebebini bulamadım. Oyun oynayamaz hale getirdi. Artı 0 Eksi
Deneyimli yakup dedi: Bu sorun sadece sizde yok. Güncellemeden sonra çoğu kişide oldu. Valve bir çözüm bulacaktır diye umud ediyoruz. Genişletmek için tıkla... FPS drop zaten çoğu kişinin şikayetı, ama bu VAR değerinin yükselmesinin sebebini bulamadım. Oyun oynayamaz hale getirdi.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 25 Kasım 2019 #4 VAR işlemciyle alakalı bir değer. Sıcaklığı kontrol edin. Arka planda işlemciyi kullanan program var mı onada bakın. Artı 0 Eksi
VAR işlemciyle alakalı bir değer. Sıcaklığı kontrol edin. Arka planda işlemciyi kullanan program var mı onada bakın.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 25 Kasım 2019 #5 Bu sorunu topluluk sunucularında yaşıyorsanız bunun sebebi sunucu ile alakalıdır diye biliyorum ben. Artı 0 Eksi
FitzRoy Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 155 Çözümler 1 25 Kasım 2019 #6 bende de bazı cfgleri yüklediğimde bu sorun oluyordu ama şimdi çoğunlukla bu sorun var yakında güncelleme gelir umarım Artı 0 Eksi
bende de bazı cfgleri yüklediğimde bu sorun oluyordu ama şimdi çoğunlukla bu sorun var yakında güncelleme gelir umarım