Vicente14 Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 161 16 Nisan 2020 #1 Steam'de 77,50 TL'ye satılan CS:GO Prime Status Upgrade ile ücretsiz CS:GO arasındaki fark nedir? Prime Status'te ekstra haritalar (mapler), oyun modları var mı?
Steam'de 77,50 TL'ye satılan CS:GO Prime Status Upgrade ile ücretsiz CS:GO arasındaki fark nedir? Prime Status'te ekstra haritalar (mapler), oyun modları var mı?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 16 Nisan 2020 #2 Prime hesap alırsan, Free olan hesaplar karşına gelmez. Free hesaplarda hile oranı çok fazla. Map sayısı standart. Prime CS:GO alsan bile, rekabetçi platformu zevk vermez. Faceit Premium deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Prime hesap alırsan, Free olan hesaplar karşına gelmez. Free hesaplarda hile oranı çok fazla. Map sayısı standart. Prime CS:GO alsan bile, rekabetçi platformu zevk vermez. Faceit Premium deneyebilirsin.
KS KS Vicente14 Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 161 16 Nisan 2020 #3 CillianMurphy dedi: Prime hesap alırsan, Free olan hesaplar karşına gelmez. Free hesaplarda hile oranı çok fazla. Map sayısı standart. Prime CS:GO alsan bile, rekabetçi platformu zevk vermez. Faceit Premium deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında satın almayı düşünmüyordum. Sadece map ve oyun modlarında fark var mı diye merak etmiştim. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Prime hesap alırsan, Free olan hesaplar karşına gelmez. Free hesaplarda hile oranı çok fazla. Map sayısı standart. Prime CS:GO alsan bile, rekabetçi platformu zevk vermez. Faceit Premium deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında satın almayı düşünmüyordum. Sadece map ve oyun modlarında fark var mı diye merak etmiştim.