370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #11 Mercheng dedi: LoL küçümsenebilir fakat CS:GO neden küçümsensin ki? Genişletmek için tıkla... LoL neden küçümsensin?
Mercheng dedi: LoL küçümsenebilir fakat CS:GO neden küçümsensin ki? Genişletmek için tıkla... LoL neden küçümsensin?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Aralık 2020 #12 CS:GO oynamak ile duvara bakmak arasında bir fark göremiyorum.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Aralık 2020 #13 Mercheng dedi: LoL küçümsenebilir fakat CS:GO neden küçümsensin ki? Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
Mercheng dedi: LoL küçümsenebilir fakat CS:GO neden küçümsensin ki? Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 22 Aralık 2020 #14 370728 dedi: LoL neden küçümsensin? Genişletmek için tıkla... Kitlesinin %90'i malum velet ve oyuna girdiğinde dinsiz ve annesiz kalıyorsun.
370728 dedi: LoL neden küçümsensin? Genişletmek için tıkla... Kitlesinin %90'i malum velet ve oyuna girdiğinde dinsiz ve annesiz kalıyorsun.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Aralık 2020 #15 Oyunculuk ile rekabetçi oyunculuk farkını anlamayıp en oyuncu benim kafasında takılan kişilere deniyor genelde. Bazıları da başkaları diyor diye nedenini bilmeden sürüye dahil oluyor orası ayrı mesele.
Oyunculuk ile rekabetçi oyunculuk farkını anlamayıp en oyuncu benim kafasında takılan kişilere deniyor genelde. Bazıları da başkaları diyor diye nedenini bilmeden sürüye dahil oluyor orası ayrı mesele.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #16 Mercheng dedi: Kitlesinin %90'i malum velet ve oyuna girdiğinde dinsiz ve annesiz kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kitlesinin %90 velet olması küçümseneceği anlamına mı geliyor peki?
Mercheng dedi: Kitlesinin %90'i malum velet ve oyuna girdiğinde dinsiz ve annesiz kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kitlesinin %90 velet olması küçümseneceği anlamına mı geliyor peki?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Aralık 2020 #17 Mercheng dedi: Kitlesinin %90'i malum velet ve oyuna girdiğinde dinsiz ve annesiz kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... TR server'ında ve Gold elodaysan normal. Biraz iyi oynayıp yüksek elolara çıkabilseydin böyle olmazdı.
Mercheng dedi: Kitlesinin %90'i malum velet ve oyuna girdiğinde dinsiz ve annesiz kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... TR server'ında ve Gold elodaysan normal. Biraz iyi oynayıp yüksek elolara çıkabilseydin böyle olmazdı.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 22 Aralık 2020 #18 370728 dedi: Kitlesinin %90 velet olması küçümseneceği anlamına mı geliyor peki? Genişletmek için tıkla... Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı.
370728 dedi: Kitlesinin %90 velet olması küçümseneceği anlamına mı geliyor peki? Genişletmek için tıkla... Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #19 Mercheng dedi: Kitlesinin %90'i malum velet ve oyuna girdiğinde dinsiz ve annesiz kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bronzda kalırsan takılı tabi velet gelir.
Mercheng dedi: Kitlesinin %90'i malum velet ve oyuna girdiğinde dinsiz ve annesiz kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bronzda kalırsan takılı tabi velet gelir.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 22 Aralık 2020 #20 Mercheng dedi: Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı. Genişletmek için tıkla... Bu durumun CS:GO'dan farkı nedir? Bütün online oyunlarda bu yaşanıyor. CS:GO'da da kolu olmayanlara küfür ediliyor genelde. Bir de kolu olmayanlar iyi olanlara küfür ediyor o ayrı.
Mercheng dedi: Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı. Genişletmek için tıkla... Bu durumun CS:GO'dan farkı nedir? Bütün online oyunlarda bu yaşanıyor. CS:GO'da da kolu olmayanlara küfür ediliyor genelde. Bir de kolu olmayanlar iyi olanlara küfür ediyor o ayrı.