- Makaleler
- 4
Evet LoL'de kaliteli oyuncu bulmak zor. Elimden geldiğince kimse ile konuşmam.Bronzda kalırsan takılı tabi velet gelir.
Evet LoL'de kaliteli oyuncu bulmak zor. Elimden geldiğince kimse ile konuşmam.Bronzda kalırsan takılı tabi velet gelir.
Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı.
Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı.
Küfür eden kitle bütün Online oyunlarda var?
Takımınız Silver'sa küfür yemezsiniz.Bu durumun CS:GO'dan farkı nedir? Bütün online oyunlarda bu yaşanıyor.
CS:GO'da da kolu olmayanlara küfür ediliyor genelde. Bir de kolu olmayanlar iyi olanlara küfür ediyor o ayrı.
Niye küçümsensin LoL?LoL küçümsenebilir fakat CS:GO neden küçümsensin ki?
LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin.
LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin.
Tamam bir daha insanlar kendine oyuncu sıfatını takmadan önce sana sorarlar.
Benim anlamadığım neden oyunculuğu oyunlara göre yargılıyosunuz isterse mario oynayıp oyuncuyum der bundan size ne?
Tamam kardeşim anladık yeteneğin yok ezik bir eloda oynuyorsun çok normal küfür yemen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.