CS:GO ve PUBG için ideal mouse önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi daha çok bu 2 oyunu oynuyorum. 300TL bütçem var. Yanda 2 tane makro tuşu olsa güzel olur. Sensörü kaliteli olsun hassasiyeti çok önemli benim için. Bir de tuş basış ömrü uzun olsun yeter.

Mouse olarak önemli olan elinize oturması olduğu için aşağıda atacağım mouselardan elinize oturacağını düşündüğünüzü alabilirsiniz ve biraz bütçeyi aşabilir çünkü fiyatlar değişebiliyor.

Hyperx Pulsefire FPS Pro RGB
Hyperx Pulsefire FPS Surge RGB
Razer Deathadder Elite
Steelseries Rival 105
Corsair Ironclaw RGB

Bende bu var zaten (chroma versiyonu) ancak sağ tuşu saçmalamaya başladı. Bazen düzgün tıklıyor bazen de ikişer üçer tıklamışım gibi algılıyor. Değişiklik olsun diye düşünüp aynı mousedan almamaya karar verdim. Yine de teşekkür ederim tavsiye güzel çünkü gerçekten de çok iyi bir mouse.

Bende bu var zaten (chroma versiyonu) ancak sağ tuşu saçmalamaya başladı. Bazen düzgün tıklıyor bazen de ikişer üçer tıklamışım gibi algılıyor. Değişiklik olsun diye düşünüp aynı mousedan almamaya karar verdim. Yine de teşekkür ederim tavsiye güzel çünkü gerçekten de çok iyi bir mouse.
Bende de öyle oldu sanırım genel sorunu. Hafiften dokununca bile tıklıyor. Başka alternatiflerini alabilirsin.

Rampage Shine Smx-r15 10 Tuş 10000 Dpi Rgb Gaming Oyuncu Mouse - n11.com

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı