CS:GO ve PUBG yüksek FPS kasma sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, benim sorunum sadece PUBG ve CS:GO'da yüksek FPS'de V-Sync açık olmasına rağmen kasma CS:GO'da V-Sync açınca yüksek oranda düzeldi artık aşırı az kasıyor ama PUBG'de V-Sync açmama rağmen hâla rahatsız edici derecede fazla. Sistem;

Öncelikle Monitörüm o kadar eski ki modelini bulamadım ama Casper'in 60Hz 720p bir monitörü.

AMD Ryzen5 2600X
ASUS ROG STRIX 1660 Ti Gaming
ASUS TUF B450 Plus Gaming
16 GB 3000MHZ RAM
Rampage 700W 80 Plus PSU (2 haftaya değişecek)
Rampage Joyance kasa

Sizce bu sorun Windows kaynaklı olabilirmi bir arkadaş format atınca ondaki sorunun düzeldiğini söylemiş. Ama Windows tabanlı bir sorun olsa neden sadece PUBG ve CS:GO'da var onu anlamadım mönitörden kaynaklıysa da neden bu iki oyunda V-Sync açınca düzelmiyor. Eğer Windows kaynaklı olma ihtimalı varsa sadece c diskine format atacağım çok fazla oyun yükledim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitörü değiştirene kadar aynı sorun bende de vardı. CS:GO için tavsiyem dikey eşitleme modunu çoklu arabellekleme yapın, konsola da fps_max 60 yazıp oynamayı deneyin mümkünse

Merhaba, benim sorunum sadece PUBG ve CS:GO'da yüksek FPS'de V-Sync açık olmasına rağmen kasma CS:GO'da V-Sync açınca yüksek oranda düzeldi artık aşırı az kasıyor ama PUBG'de V-Sync açmama rağmen hâla rahatsız edici derecede fazla. Sistem;

Öncelikle Monitörüm o kadar eski ki modelini bulamadım ama Casper'in 60Hz 720p bir monitörü.

AMD Ryzen5 2600X
ASUS ROG STRIX 1660 Ti Gaming
ASUS TUF B450 Plus Gaming
16 GB 3000MHZ RAM
Rampage 700W 80 Plus PSU (2 haftaya değişecek)
Rampage Joyance kasa

Sizce bu sorun Windows kaynaklı olabilirmi bir arkadaş format atınca ondaki sorunun düzeldiğini söylemiş. Ama Windows tabanlı bir sorun olsa neden sadece PUBG ve CS:GO'da var onu anlamadım mönitörden kaynaklıysa da neden bu iki oyunda V-Sync açınca düzelmiyor. Eğer Windows kaynaklı olma ihtimalı varsa sadece c diskine format atacağım çok fazla oyun yükledim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Monitörün her durumda değiştirilmesi gerekli,bende geçmişte aynı sorunu yaşamıştım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı