CS:GO ve Valorant farkları

CS:GO'da girdiğim her 10 oyundan 9'unda hile varken (34 seviyeyim) böyle demeniz komik. Ama ben nerden bileceğim, noobum falan adam iyi oynuyor. Hayır, ben de hile kullandığımdan biliyorum. Legit oynamaya çalışan wallhackerlar aşırı belli ediyor. Duvar arkası izlemeler falan sürekli yapıyorlar, ordan biliyorum. Nerdeyse her maç aynı durum.

Hocam kimse oyunu ilah etmedi ayrıca rankın yüksekse küçük çocuk gelme oranı düşük vuruş hissiyatına gelecek olursak orada haklısınız evet bug konusunda oyun daha yeni çıktı bug olabilir bunu riota bilet gönderirsen sana cevabını verirler karakter yetenekleri benim hoşuma gitti oyuna ayrı bir zevk katmış bence.

CS:GO'yu ücretsiz alıp ölüm maçı girersen tabii ki senin gibi ücretsiz alanlar hile açıp deneyecektir.
Valorant'ın CS:GO gibi kolay bulunan hile dosyaları yok.

CS:GO'yu ücretsiz alıp ölüm maçı girersen tabii ki senin gibi ücretsiz alanlar hile açıp deneyecektir.
Valorant'ın CS:GO gibi kolay bulunan hile dosyaları yok.
Ahaha. Hemen aşağılama çabası. 240 saatim var 34 seviyeyim diyorum. Rekabetçi diyorum ben kime anlatıyorum.

Beyler arkadaş CS fanboyuna benziyor. Bildiğin ölümüne cs savunuyor.

Yaş kitlesi düşük demişsin. Valorant oynayanların çoğu CS'den geçenler .d
CS 15 yaş altı bulamazsınız diyor internet kafelerde "abi CS abi" diye dolanıyorlar.
Ben 5. sınıfta bile " siES gO " çok güzel oyun gel oynayak diyenleri gördüm.
Skinle=vuruş?
Pho'nun canı artması normal. Adam Ateş adam yani ne olsun canı mı azalsın? Hiç mi çizgi film izlemedin vb. şeyler?
Oyun yeni daha neredeyse bir yıl olmadı bug olması normal.
CS hileye bir şey bile yapmıyor. İnşallah yakında yapar.
Yani amacın sadece oyunu kötülemek .
Evet yine oldu yine oldu...
Klavyede hızlı yazarken yapılan yanlışlara göre Türkçe yargılanıyor...Yani senin sevdiğin "bir şeyi" eleştirirken adamı vuracak yer arıyorsun. Klavyede yazım yanlışı yaptık Türkçe katili olduk. Bakalım daha neler göreceğiz.
Kendisi galiba 20 tane kitabı olan yazım kurallarını ezbere bilen hayatında bir kere bile yanlış yapmamış olan birisi.

Hepsi güzel oyun. Oynayın geçin. Yine kazanan sizsiniz. bu Steam ile Epic Games tartışmasına benziyor. Oynayın geçin sonu mutlu olsun. Şirketler bile kavga etmiyor. Durduk yere kaos arıyorsunuz.

Burada kendin düşmüşsün zaten. Valorant'la çizgi film bir tutmadım ben yerime tamamlamissin.

Altın 3 tüm. Çoluk çocuk sağ olsun gümüş 4'e indim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…