CS:GO ve Valorant için 500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
400-500

Raum19

Centipat
Daha fazla  
HP Pavilion 200 Oyuncu Mouse kullandığım mouse bu. Bunu değiştirmek istiyorum. Mousepadim küçük olduğu için çevirmem zor oluyor ve bana göre biraz ağır.

Bütçem 400-500 civarı.
Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Tuşa bastığımda tepkime olmasını istemiyorum.

Hafif, hızlı tepki veren, küçük, F/P ürünü bir mouse almayı düşünüyorum. Acaba öneri de bulunabilir misiniz?
Viper Mini'ye baktım ama çok pahalıymış.

HP Pavilion 200 Oyuncu Mouse kullandığım mouse bu. Bunu değiştirmek istiyorum. Mousepadim küçük olduğu için çevirmem zor oluyor ve bana göre biraz ağır.

Bütçem 400-500 civarı.
Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Tuşa bastığımda tepkime olmasını istemiyorum.

Hafif, hızlı tepki veren, küçük, F/P ürünü bir mouse almayı düşünüyorum. Acaba öneri de bulunabilir misiniz?
Deluxe M800.

Bütçem 400-500 civarı.

Hocam rival 3 kullanıyorum ve memnunum. Öneririm. Daha iyi öneriler yapan olucaktır.

Son düzenleme:
SteelSeries Rival 3. mi Razer da V2 mini mi daha iyi olur baktığıma göre Razer da laser tipi mouse özelliği var sanırım daha iyi optik e göre diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı