Elektronik Shein indirimli ürünler

Hepsi cargox le geldi ve elime ulaştı hocam.
Hocam benim bir amazon siparişi cargoxa verilmiş, prime olmasına rağmen 1.5 haftadır ulaşmadı elime bir de aradılar yeni şubeden alabilirsiniz diye. Amazon desteğine gittim şikayet için falan da bu cargox yine de kaliteli değil gibi.

Hocam az önce kötülerken şimdi shein ürünleri geldi. Elime 1 haftada ulaşmış oldular :D. Tablolar kumaş üstüne yapılmış ve gerçekten ahşaplar çok beğendim dokusu ve boyası canlı kaliteli. Eldivenler de çok güzel sadece bir tık küçük gibi ama sorun değil.
1763803896109.png

Son düzenleme:
@insann usta Bardak termos aldım, kulaklık ve şarz aleti kutusu aldım onları tavsiye ederim diğer siparişlerimin yarısı gelmedi bişey diyemiyorum ama çanta fln bakabilirsiniz sırt çantasıda almıştım

@insann usta Bardak termos aldım, kulaklık ve şarz aleti kutusu aldım onları tavsiye ederim diğer siparişlerimin yarısı gelmedi bişey diyemiyorum ama çanta fln bakabilirsiniz sırt çantasıda almıştım
Linklerini atar mısınız ?
Hocam benim bir amazon siparişi cargoxa verilmiş, prime olmasına rağmen 1.5 haftadır ulaşmadı elime bir de aradılar yeni şubeden alabilirsiniz diye. Amazon desteğine gittim şikayet için falan da bu cargox yine de kaliteli değil gibi.

Hocam az önce kötülerken şimdi shein ürünleri geldi. Elime 1 haftada ulaşmış oldular :D. Tablolar kumaş üstüne yapılmış ve gerçekten ahşaplar çok beğendim dokusu ve boyası canlı kaliteli. Eldivenler de çok güzel sadece bir tık küçük gibi ama sorun değil.
Eki Görüntüle 2608682
Çok güzel duruyor.

@insann 1 adet 500 ml Düz Renk Premium Latte Kahve Kupası, Sıcak ve Soğuk İçecekler İçin Paslanmaz Çelik Çift Duvarlı Vakum Yalıtımlı, Spor Salonu, Seyahat, Ofis veya Hediye İçin Uygun
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Çantayı bulursam ekleyeceğim

Hocam benim bir Amazon siparişi cargoxa verilmiş, Prime olmasına rağmen 1.5 haftadır ulaşmadı elime bir de aradılar yeni şubeden alabilirsiniz diye. Amazon desteğine gittim şikayet için falan da bu cargox yine de kaliteli değil gibi.

Eki Görüntüle 2608682

Hocam soldaki ahşap sağdaki kumaş mı? Link atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı