CS:GO veya Dark Souls

efe yazgı

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana oyun önerin lütfen canım çok sıkılıyor. Aklımda birçok oyun var ama hepsini nerdeyse almak istiyorum. Şimdi aklımdaki oyunlar dark souls max payne 3 cs go evet cs go bende ytok cs go da düşünüyorum. Cs go ve dark souls sizce bunlardan hangisini almalıyım? Bu arada bu oyunları steam den alcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@temel52 eğlence için oynarsa bağımlılık yapacağını düşünmüyorum. Ama diyorsa ki '' Ben Global Elite olacağım çok çalışmam lazım'' o zaman tabi ki bağımlı olur.

@temel52 eğlence için oynarsa bağımlılık yapacağını düşünmüyorum. Ama diyorsa ki '' Ben Global Elite olacağım çok çalışmam lazım'' o zaman tabi ki bağımlı olur.
Kendimden örnek vereyim: eğlence için oynamama rağmen girdiğim zaman 3-4 saat sıkılmadan oynayabiliyorum en az. Çalışmayla alakası yok.

CS:GO al orda çıkan skinleri falan satınca steam'de paran oluyor. O paraylada steamde oyun alabiliyosun. Ama baya bi oynaman lazım sandık falan açıp güzel skinler çıkarman lazım. Yaşın çok küçükse ama tavsiye etmem kumar gibi bişey.

CS:GO al orda çıkan skinleri falan satınca steam'de paran oluyor. O paraylada steamde oyun alabiliyosun. Ama baya bi oynaman lazım sandık falan açıp güzel skinler çıkarman lazım. Yaşın çok küçükse ama tavsiye etmem kumar gibi bişey.
Kumarla zerre alakası yok. Para verirsen oluyor veya oyundaki eşya düşmelerinden alıyorsun. Bu arada iyi hortlatmışım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı