Çözüldü CS:GO vibrance GUI ban sebebi midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kayra23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sürü konu gördüm birisi VAC sebebi birisi değil diyor sallıyorlar açıklık getirelim sizce VAC sebebi midir? Veya bir uzaklaştırma alabilme şansım var mı? Vibrance açıp FACEIT girdim ve sonrasında basit maç oynamak için basdım fakat karşıma bir yazı çıktı size hemen atacağım yazıyı.

Bu mesaj geliyor önüme.

Dosya Ekleri

• 1684050529261.png
    1684050529261.png
    102,7 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar bir sürü konu gördüm birisi VAC sebebi birisi değil diyor sallıyorlar açıklık getirelim sizce VAC sebebi midir? Veya bir uzaklaştırma alabilme şansım var mı? Vibrance açıp FACEIT girdim ve sonrasında basit maç oynamak için basdım fakat karşıma bir yazı çıktı size hemen atacağım yazıyı.

Bu mesaj geliyor önüme.

Bu yazı normal FACEIT oyunu kendi anti cheat sistemi ile açtığı için alıyorsun.

Bu mesaj geliyor önüme.

Bu yazı normal FACEIT oyunu kendi anti cheat sistemi ile açtığı için alıyorsun.

Çözüm
Hayır sadece FACEIT kapalıyken girsen yeter.

İstersen senin için deneyebilirim hemen.

Ben FACEIT ve vibranceyi aynı zamanda kurdum ve vibrance yüzünden bu yazı çıktı sandım teşekkür ederim FACEIT AC kapattım şu an çalışıyor oyun.

Çözüm yeri olsa yapardım ama çıkmıyor sağda nedense.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı