CS:GO vs Valorant

İroni, söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler. Mizahdan farklı olarak, ironi, duruma, daha eleştirel yaklaşır. İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.
Kaynak: Türkçe Bilgi: ironi

Bende zaten çok oynadım demiyorum ileriki cevaplarıma bakarsan anlarsın.

FACEİT kullanırsan CS:GO derim. Ancak MM'de oynayacaksan Valorant.

CS:GO hilelere çözüm bulunursa ve sunucular 128 tick olursa her türlü CS:GO. Valorant'a gelirsek Valorant hem hile koruması hem özel sunucu olarak kesinlikle Valorant ve şu toxic oyunculara çözüm bulunması lazım.

Kişiden kişiye değişen bir durumdur çevremde aim ve karakterler dolayısı ile oynamayan var şahsen ben Valorant'a geçtim skill olayı da dediğim gibi kişiye göre benim hoşuma gidiyor. Fazla troll ile karşılaşıyorsan ben şahsen Frankfurt sunucularında oynamanı tavsiye ederim Istanbul'a oranla ping değerlerin yüksek olur ancak şu ana kadar hiç troll gelmedi. Ancak Istanbul sunucularındaki troll kişileri ve kötü oynayınca argo, küfür kullanan kişileri göz önünde bulundurunca yüksek ping ile oynamak daha makul gibi.

Ekleme: Sıkılmasaydım kesinlikle CS:GO derim, CS:GO'da ağırlıklı olarak kolu olan vuruyor, Valorant atış mekanikleri basit.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…