CS:GO vs Valorant

  • Konuyu başlatan Joel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 122
  • Görüntüleme 7B
Türkçe desteklemesinin rekabetçi bir oyunda ne gibi bir artısı olabilir? 128 tick olması da sunucuyla ilgili olduğundan ayrı olarak yazmamıştım.
Karakterlerin yetenek ve çatışma diyaloglarını anlamak. Tabii oynayarak başka dildekiler de ezberlenir ama işi basitleştiriyor.
 
Sana kendimi kanıtlama gibi bir zorunluluğum yok. İster inan ister inanma. Gerçekten oyun oynayan biri olsan 500 saatin o kadar abartılacak bir süre olmadığına anlardın. Senin oynadığın tüm oyunlarda 10 saatin var herhalde.
İroni, söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler. Mizahdan farklı olarak, ironi, duruma, daha eleştirel yaklaşır. İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.
Kaynak: Türkçe Bilgi: ironi
 
Asıl sen ne dediğini anlamamışsın. 500 saat rekabetçi bir oyun için çok fazla bir süre değil.

Onun haricinde Valorant'ın sadece iki artısı var, onlar da: daha az hile ve TR sunucusu. Başka iyi yanı da yok.
Bende zaten çok oynadım demiyorum ileriki cevaplarıma bakarsan anlarsın.
 
Son zamanlarda CS:GO'da maç bulamaz oldum, gelenler de hep kötü oynayanlar hiç iyi oynayanlar gelmedi. Oyunda hileler (bana gelmedi)
Valorant'ta hep yaşı küçük oyuncular (yaşı küçük diye oynamasın demiyorum ama trollüyorlar).
Sizce nasıl bir yere gidiyor CS:GO? Hangisi sizce iyi oynanır emek verilir?
Bununla ilgili açılan konuları gördüm ama güncel olsun dedim.

CS:GO hilelere çözüm bulunursa ve sunucular 128 tick olursa her türlü CS:GO. Valorant'a gelirsek Valorant hem hile koruması hem özel sunucu olarak kesinlikle Valorant ve şu toxic oyunculara çözüm bulunması lazım.
 
Kişiden kişiye değişen bir durumdur çevremde aim ve karakterler dolayısı ile oynamayan var şahsen ben Valorant'a geçtim skill olayı da dediğim gibi kişiye göre benim hoşuma gidiyor. Fazla troll ile karşılaşıyorsan ben şahsen Frankfurt sunucularında oynamanı tavsiye ederim Istanbul'a oranla ping değerlerin yüksek olur ancak şu ana kadar hiç troll gelmedi. Ancak Istanbul sunucularındaki troll kişileri ve kötü oynayınca argo, küfür kullanan kişileri göz önünde bulundurunca yüksek ping ile oynamak daha makul gibi.

Ekleme: Sıkılmasaydım kesinlikle CS:GO derim, CS:GO'da ağırlıklı olarak kolu olan vuruyor, Valorant atış mekanikleri basit.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı