CS:GO vs Valorant

Hocam seçkin hesap ya da FACEIT oynarsanız az hile geliyor. Ama ne yapsanız da Valorant'da veletler geliyor.

geçen gün hile açmama rağmen vac ban yedim. cs de 1200 saatim vardi cidden yazık, ya normalde her cs vs valorantda tabiki cs derdim artık valorant.

Arkadaşlarımla girersem CS derim fakat tek başıma gireceksem Valorant derim. Konu tartışmaya kapalı

CS:GO. Valorant diyenler bir sure sonra anlıyorlar CS farkını. Çok tanık oldum bu duruma. Hem forumda hem çevremde.

FACEIT girersen hile gelmez. CS:GO daha iyi. CS:GO'da adamı kafadan vurduğun hissi Valorant'ta alamazsın. Ve Valorant'ın kitlesi çok kanser. Ayrıca trolleyen oyuncuyu oylama ile kickleyebilme gibi bir özellik yok.

Düzenleme: Artık Valorant'ta da baya hile var.

Oyun mekanikleri ve verdiği zevk olarak CS:GO'yu tercih ederim ama diğer kişilerin de dediği gibi hile çok fazla. Ama ben yine de CS:GO oynarım Valorant yerine.

Hala CS:GO'nun zirvede olduğunu düşünenler falan var. Bundan 1-2 sene önce maksimum bekleme süresi 40 saniye olan Dust 2 haritası bu günlerde 6 dakika bile gösterebiliyor. Öyle ki, Agency haritası 6-7 dakika diye oha çektiğimi hatırlarım. Şuan 20 dakika maç bulma süresi gösteriyor sıklıkla. Valorant'ı bilemem ama CS:GO vadesini tamamladı ve yavaş yavaş kayboluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…