CS:GO vs Valorant

• Konuyu başlatan Joel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 122
  • Görüntüleme 9.129
Ejderhalı silah mı olur diyorsun da, shooter bir oyundan bahsediyoruz. Ya komple abartı/hayal ürünü olmalı ya da ciddi. CS:GO'nun da skinlerini görüyoruz yani :/

CS:GO'nun skinlerinde kurşun rengi değişmiyor, ateş edince ağzı açılmıyor. Ve sekme hissi değişmiyor.

Kardeşim en azından CS:GO'da silah alev püskütmüyor.
CS:GO'nun skinlerinde kurşun rengi değişmiyor, ateş edince ağzı açılmıyor. Ve sekme hissi değişmiyor.
Sanırım yazdığımı tam olarak anlamadınız bir kez daha açıklayayım. "Ya tam anlamı ile hayal ürünü ve/veya abartı olmalı yada tamamen ciddi" diyorum. Alev püskürten silah[Ki bu zaten var olan bir şey] veya silahın yaptığı standart dışı hareketler oyunda ciddiyet aramayı gereksiz kılıyor zaten. CS:N oynadıysanız, Gitar'dan M4, pastadan bomba falan var. Karakterlerin kullandıkları skiller gerçekçi geldi de silahların tavrı hareketi mi abartı sizce 😂 Valorant hayal ürünü bir sistem istemiş ve bunu başarmış. CS:GO ise ciddi kurduğu sistemden gittikçe taşıyor.

Sanırım yazdığımı tam olarak anlamadınız bir kez daha açıklayayım. "Ya tam anlamı ile hayal ürünü ve/veya abartı olmalı ya da tamamen ciddi" diyorum. Alev püskürten silah[Ki bu zaten var olan bir şey] veya silahın yaptığı standart dışı hareketler oyunda ciddiyet aramayı gereksiz kılıyor zaten. CS: N oynadıysanız, Gitar'dan m4, pastadan bomba falan var. Karakterlerin kullandıkları skiller gerçekçi geldi de silahların tavrı hareketi mi abartı sizce 😂 Valorant hayal ürünü bir sistem istemiş ve bunu başarmış. CS:GO ise ciddi kurduğu sistemden gittikçe taşıyor.

Bana silahın canlandığı oyunları sayın o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı