CS:GO vs Valorant

Hileden gidersek kesinlikle Valorant eğer oyun bakımından gidersek CS çünkü.
Valorant'nun spray mekaniği CS'ye göre berbat cross adamın kafasında tutuyorsun ama mermi gitmiyor oyunda spray denen bir şey yok. Ve Valorant sürekli kendini tekrarlamıyor skiller sayesinde ama CS hep aynı döngü içerisinde bunlar Valorant'ın - ve+lari ile dengeleniyor son golüde hileden vuruyor.

Skinler p2w yapmıyorki onlar tamamen psikoloji Adalın skinlerin gücü videosunu izlersen görürsün

Yeter! Bu konular baydı artık. Daha dün böyle bir konu açıldı. Bıkmadınız mı arkadaş? Hangisinin daha çok sevildiğini merak ediyorsanız eski konulara bakın. İsteyen istediğini oynar, size ne?

Hocam 2 oyunuda her gün oynuyorum 2'sini de seviyorum eşitim yani.

Bence valorant neden diye sorarsan benim için fps oyununda gerçekcilik önemli değil, valorant'da gerçekciliğe önem vermiyor zaten. Csgo sadece aim'e dayalı bir oyun ama valorant öyle değil valorant'da da aim önemli ama ajanların skillerini ultilerini vs iyi kullanabilmen lazım yani valorant daha stratejik ve taktik gerektiren bir oyun. Csgo bence overrated bir fps oyunu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…