tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 27 Aralık 2021 #21 Max Caulfield dedi: İkisini de oynama hakkımız yok mu? Yani Valorant oynayana CS yasaklanıyor mu? CS oynayana Valorant yasaklanıyor mu? İkisini de oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var konuyla? Bence CS:GO.
Max Caulfield dedi: İkisini de oynama hakkımız yok mu? Yani Valorant oynayana CS yasaklanıyor mu? CS oynayana Valorant yasaklanıyor mu? İkisini de oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var konuyla? Bence CS:GO.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.980 Çözümler 3 27 Aralık 2021 #22 Valorant daha iyi. İyi dediğim de kötünün iyisi, bir CSGO değil en azından.
JusticeCritic Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 287 Çözümler 2 27 Aralık 2021 #23 Pismaniyee dedi: CS:GO tüm oyunların babası. Genişletmek için tıkla... Çünkü Steam'i... KriyusHeta dedi: He demek sizde o türün içindensiniz, iki dakika şuraya gelir misiniz hocam Eki Görüntüle 1253760 Genişletmek için tıkla... Dark Souls'un derinliklerini hisset rekabetçi kardeşim.
Pismaniyee dedi: CS:GO tüm oyunların babası. Genişletmek için tıkla... Çünkü Steam'i... KriyusHeta dedi: He demek sizde o türün içindensiniz, iki dakika şuraya gelir misiniz hocam Eki Görüntüle 1253760 Genişletmek için tıkla... Dark Souls'un derinliklerini hisset rekabetçi kardeşim.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #24 tonbaligi dedi: Ne alakası var konuyla? Bence CS:GO. Genişletmek için tıkla... İlla birini seçmemiz gerekmiyor diye söyledim ikisinin de kendilerine göre artıları var.
tonbaligi dedi: Ne alakası var konuyla? Bence CS:GO. Genişletmek için tıkla... İlla birini seçmemiz gerekmiyor diye söyledim ikisinin de kendilerine göre artıları var.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Aralık 2021 #25 JusticeCritic dedi: Çünkü Steam'i... Dark Souls'un derinliklerini hisset rekabetçi kardeşim. Genişletmek için tıkla... Oyuncuların sunucular yapmasına izin veriyor orda skinlerde dağıtıyor. Ayrıca bazı oyuncuların maplerini oyuna ekliyor bu yüzdende seviyorum.
JusticeCritic dedi: Çünkü Steam'i... Dark Souls'un derinliklerini hisset rekabetçi kardeşim. Genişletmek için tıkla... Oyuncuların sunucular yapmasına izin veriyor orda skinlerde dağıtıyor. Ayrıca bazı oyuncuların maplerini oyuna ekliyor bu yüzdende seviyorum.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #26 Pismaniyee dedi: CS:GO tüm oyunların babası. Genişletmek için tıkla... Half-Life de CS oyunlarının babası.
Pismaniyee dedi: CS:GO tüm oyunların babası. Genişletmek için tıkla... Half-Life de CS oyunlarının babası.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #27 KriyusHeta dedi: He demek sizde o türün içindensiniz, iki dakika şuraya gelir misiniz hocam Eki Görüntüle 1253760 Genişletmek için tıkla... Vertigo CT baseden çıkıp arkadaşımın flaş supportuyla direkt kapıyı tarıyorum Negevle, bazı enayiler bütün oyun boyunca ordan geçmeye çalışıyor.
KriyusHeta dedi: He demek sizde o türün içindensiniz, iki dakika şuraya gelir misiniz hocam Eki Görüntüle 1253760 Genişletmek için tıkla... Vertigo CT baseden çıkıp arkadaşımın flaş supportuyla direkt kapıyı tarıyorum Negevle, bazı enayiler bütün oyun boyunca ordan geçmeye çalışıyor.
JusticeCritic Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 287 Çözümler 2 27 Aralık 2021 #28 Max Caulfield dedi: Half-Life de CS oyunlarının babası. Genişletmek için tıkla... Half-Life'ı bitirdim. İkinci oyununu da bitirdim. Sonra bi' kafa dağıtayım dedim, PUBG Mobile girdim.
Max Caulfield dedi: Half-Life de CS oyunlarının babası. Genişletmek için tıkla... Half-Life'ı bitirdim. İkinci oyununu da bitirdim. Sonra bi' kafa dağıtayım dedim, PUBG Mobile girdim.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #29 JusticeCritic dedi: Half-Life'ı bitirdim. İkinci oyununu da bitirdim. Sonra bi' kafa dağıtayım dedim, PUBG Mobile girdim. Genişletmek için tıkla... Half-Life bitirip PUBG oynamak da ayrı bir şey.
JusticeCritic dedi: Half-Life'ı bitirdim. İkinci oyununu da bitirdim. Sonra bi' kafa dağıtayım dedim, PUBG Mobile girdim. Genişletmek için tıkla... Half-Life bitirip PUBG oynamak da ayrı bir şey.
KriyusHeta Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 658 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Olympos. Ara sıra Hasbahçe'deyim. Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #30 Just a Minute dedi: Vertigo ct baseden çıkıp arkadaşımın flash supportuyla direkt kapıyı tarıyorum negevle, bazı enayiler bütün oyun boyunca oradan geçmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ayıp hocam, yapmayın, yazıktır, acıyın acıyın acıyın ...
Just a Minute dedi: Vertigo ct baseden çıkıp arkadaşımın flash supportuyla direkt kapıyı tarıyorum negevle, bazı enayiler bütün oyun boyunca oradan geçmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ayıp hocam, yapmayın, yazıktır, acıyın acıyın acıyın ...