CS:GO vs. Valorant

Ayıp hocam, yapmayın, yazıktır, acıyın acıyın acıyın :(...
Hocam troll oynuyorsak zaten 5 kişi birlikte giriyoruz, ki genelde troll oluyor.:D Hep Negev almıyorum ama iyi yanından bakın, bazen Five Seven alıp taraya taraya geziyorum (çok OP silah bu arada) ya da Baretta alıp Maraz Ali RP yapıyorum.
 
Bence Valorant. Çünkü daha modern. Kitlesi ne kadar kötü de olsa..
Peki. Gelsene şuraya, konuşalım biraz? Hı?
1640634947748.png
 
Valorant'ı 1 yıla yakın oynadım.
Hayatımda duymadığım küfürleri ve bu ülkede bu kadar sorunlu insanların olduğu anlamama yardımcı oldu.
Genel olarak bu toxic ve sorunlu insanları kendine çeken bir oyun görmedim ben.
Oyunu sildim mutlu olmaya başladım. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder?

Ve her raund başında 30 saniye nasıl bekliyorsunuz bir FPS oyununda?
Bunu anlamak mümkün değil. Zaten insanı strese sokan durumda bu, aksiyona girmek için son derece uzun sürede bekletiyor.
Ve Twitch yayıncılarına ekstra reklamı yaptırılması için sabah akşam oynanan, parayı bastırıp her yerde reklamını gördüğünüz bir oyun. Mekanikleri rezalet.
Hatta başta Valorant tutsun diye aimi gevşek bırakıp oyuncu kitlesini çekmeyi iyi çalıştılar. Kendileri bile bu durumu açıkladı :D

CS:GO ise bir efsane.
İnanılmaz bir oyun.
O kadar reklamını yaptıkları oyun ile Twitch'te şu anda izlenme sayıları kafa kafaya hatta bazen çok daha yüksek ve oyuncu sayısıyla CS:GO daha güzel bir oyun.
Tertemiz oyun. Oyundan çıkınca rahatlıyorsun, Valorant'ta ise sinir küpü oluyorsun.
Fakat bu son 2 senede Türk oyuncu kitlesi bayağı bir azaldı. İlla seninle aynı dilde konuşan insanların küfürlerini duymak istiyorsan Valorant oynayabilirsin.
Ben Valorant'ı sildikten sonra Paladins oynamaya başladım o da çok güzel bir oyun.

Son olarak Valorant CS:GO'daki bu toxic sorunlu kitleyide kendisiyle birlikte götürdüğü için çok teşekkürler.
 
Sizce hangisi daha iyi oyunlar? Görüşlerinizi bekliyorum. :)

Valorant şu ana kadar oynadığım en kötü silah ve aim donanımına sahip oyun silah sesleri ve atışları gram tatmin edici değil ve aim olayı da bir o kadar berbat oyunu FPS değil de MOBA oyunu gibi yapmışlar aimden çok skiller ağır basıyor ama görünürde FPS oyunu.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı