CS:GO vs Valorant

Eymeniss

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şahsen CS:GO'yu şeçerim çünkü Valorant gözüme çok çizgi roman gibi geliyor (aynı Fortnite gibi ama o kadar da değil). Sizin tercihleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant ve LoL oynayan her bir insanı hayatım boyunca hafife almışımdır ciddiye alacağım ve sohbet edeceğim insanlar değildir Riot Games oyunları zehirden bile beterdir bu kadar iğrenç grafikleri saçma bir şekilde kötü berbat rezil bir kitlesi olan oyunları insanlar nasıl oynuyor anlamıyorum.

Arkadaşlar ben şahsen CS:GO'yu şeçerim çünkü Valorant gözüme çok çizgi roman gibi geliyor (aynı Fortnite gibi ama o kadar da değil). Sizin tercihleriniz nedir?

Valorant bence ajanlarin ozellikleri falan ayri bir hava katiyor.

Hep aynısını söylerim. İkiside hikaye moduna sahip olsa CS2/CS:GO oynanış olarak ezer geçer. Valorant'ın fizik ve oyun motoru koreli FPS, RPG oyunlar gibi.
Optimizasyon için baya sığ bırakmışlar.

CS rekabetçi oyunların en sadesi. Yani CS'yi aslında diğerleriyle karşılaştırmamak lazım. Çünkü rekabetçi CS gibi oyunlarda gerçekçi dünyaya sahip olanlar direkt askeri simülasyon oyunu oluyor ya da başka yönde direkt bu safer Valorant gibi çizgi roman grafiğinde oluyor. CS bu 2 ekstrem durumun ortasında bulunuyor. Tabii diğer rekabetçi oyunları veya askeri simülasyon oyunları kötü değil de hani nasıl diyeyim biraz daha zor ve yorucular.

Valorant ise kitlesi yüzünden bu zamana kadar oynadığım oyunlar arasında en sevmediğim oyundur. Bir ara teslim olacaktık "F5'e basın bari" dedim bir kişi basmadı. Onda da "F5 atanmadı" diye bir şeyler söylemişti. Yaşı kaçtır mesela? Tabii ki 18 yaşından küçük birisi. Bende 18 yaşıma yeni geldim de oynayan kişiler CS'deki kadar sert ve ciddi ortamı oluşturamıyor. Mesela CS'nin trolleri bile daha iyi oynuyor oyununu. Çünkü Valorant'ta bir yandan da aşırı belirleyici oyun. O mermilerin daha düzenli gitmesinin ardından gelen yetenekler falan derken takım kötüyse felç. Ama CS'de en azından mermilerin sprey pattern mekaniği olunca hani daha fazla durum ortaya çıkıyor ama tabii CS'nin de olumsuz yanları hiç yok değil orası ayrı. Ama ben direkt hani hataları saymadan oyunların kendi tarzlarını katarak konuştum.

Valorant'ı entelektüel insanlar sanki biraz daha oynuyor :D Çünkü hani biraz yumuşak bir oyun CS kaddar da sade olup direkt Terörist ve Anti-Terörist ekibi gibi ciddi tema işlenmiyor. Hani biraz daha böyle hayal dünyasını yansıtan fantastik tarzı var. Böyle olunca harbi herhalde insanları da değiştiriyor. CS oynayan bana hovarda veya diğer arkadaşlara öyle demek istemem de biz en azından daha ciddi oynuyoruz diyebilirim. Mesela okulumdaki İngilizce öğretmeni bile Valorant için yayın hesapları bile açmıştı hala şu günden itibaren bile misler gibi oynuyor. Hani Valorant da iyi oyunmuş gibi gelebilir de ama işte ekip lazım. Ekibi topladın bu safer oyunun kendisiyle uğraşıyorsun. Kısaca ekibi toplasan oynanır değil de idare edilecek oyun diyeyim. Yoksa solo lobide katlanılacak oyun hiç ama hiç değil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı