CS:GO vs Zula

Zula'nın en büyük sorunlarından biri ise pay2win olması. Ne zaman maç sonu ilk 3 kişi gözükse benim görüşüme göre genellikle paralı silahlar oluyor.
o ubisoft için değil miydi ya?

Onun adı bugisoft değil miydi yaw?

Keşke sadece CS:GO olsa. Akajwksn Grafik Wolfteam, map CS Safranbolu bildiğin dust. Sjwjshsbns

Zulayı genelde 8-13 yaş arası oynuyor diye biliyorum zamanında benim oynadığım gibi

İki oyunu kıyaslamak bile Counter Strike ismine hakaret bence.
Ama en güzeli CS 1.5 idi... Aaah ahh nerede o eski CS zamanları. Çocukluğumuz gitti internet kafelerde Değişik değişik online sunucularda az rank kasmamıştık

İki oyun arasında Counter-Strike tabiiki. Ancak şu da bir gerçek, ücretsiz olarak yayınlandığından itibaren oynanılamaz hale getirildi. Counter-Strike: Global Offensive'de Battle Royale yoluna adım atmak isteyip işi b*k eden oyunların arasına katıldı. Oyun yapımcılarının bunu anlaması gerekiyor, senin yapımının amacı Battle Royale değil, sal şu oyunu Battle Royale odaklı bir oyun yap. Bırak batacaksa o batsın. Elinizdeki hazır ve başarılı bir oyunu nasıl böylesine kolay riske atıyorsunuz anlayamıyorum.

CS:GO adamdır. Zulanın en kötü özelliği aşşırı P2W. CS'de öyle bir şey yok. Daha daha iyi mekanikler. Daha çok skin ve topluluk pazarı imkanı.

Cs Go da hile olsada muhteşem bir oyundur zulanın verdiği çakma oyun havasını vermez
Ama zula oynamayan vatan haini net(!!!!!!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…